Pred kandidatima će biti izazov s kakvim se još nisu susreli, a Dino će im poželjeti dobrodošlicu u kulinarski okršaj koji će se odvijati u restoranu ''5/4''. Žiri će Ivani, Irini, Luki i Igoru pojasniti sve o slojevitom konceptu ovog netipičnog restorana koji promišlja tradicionalna hrvatska jela, lokalne namirnice i lokalitete same po sebi, a upravo će te smjernice u novom izazovu trebati slijediti i kandidati. Ipak, interpretacije tradicije u restoranu ''5/4'' su vrlo smione i avangardne, na što će veselu četvorku upozoriti Radovan.

Celebrity kandidati sada se nalaze nadomak finalu, a samo dva izazova dijeli ih od finalnog kulinarskog okršaja koji će nam donijeti prvog pobjednika Celebrity MasterChefa u Hrvatskoj.

Crveni i plavi tim za zadatak će imati osmisliti po jedan menu koji će se sastojati od četiri slijeda vodeći se svim što im je žiri ispričao, a osim za žiri, kuhat će i za posebne goste.

Kao pobjednica prethodnog izazova, Ivana će biti u velikoj prednosti: moći će odabrati suborca u svom timu. Budući da je stavila crveni ruž, odlučit će se i za crvenu pregaču, a koga će Ivana odabrati kao drugi dio svog tima, hoće li poznata lica iz javnog života pogoditi srž koncepta restorana ''5/4'' i za koga će ovo biti posljednji kulinarski izazov, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.

<embed src="http://dnevnik.hr/bin/player/embed.php/jMakM3O3iRSpUmyyDGfwB/OAUmMuKFrABw9WxUhENtI=" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju