Sudionici 3. VOAT-a – Vespa Oldies Adriatic Tour 2019. na isključivo starodobnim (oldtimer) Vespama obići će gotovo cijeli Jadran, a u 2300 kilometara od 25. svibnja do 1. lipnja proći će gotovo cijelu obalu Jadrana, i to s obje strane. Nakon VOAT-a 2016. i VOAT-a 2017. kada su sudionici vozili od Rovinja do Dubrovnika, došlo je vrijeme da Vespa Oldies Adriatic Tour poveže istočnu i zapadnu obalu Jadrana.

VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., vožnja života u organizaciji Vespa kluba Hrvatska humanitarnog je karaktera, a sav novac prikupljen donacijama bit će uplaćen Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ iz Splita za potrebe dovršetka osjetilnog parka za djecu s poteškoćama u razvoju.

Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., susret bez prijava, kotizacija, i bez bilokakvih obveza, uz obilje dobre vožnje i još boljeg druženja izazvao je veliko zanimanje sudionika, koji sami financiraju ovu avanturu.

Svih 2 300 kilometara Vespa Oldies Adriatic Toura 2019. odvozit će 10-ak „vespaša“ na starodobnim (oldtimer) Vespama, te se očekuje da će im se VOAT-a pridružiti više od 100 sudionika po različitim etapama.

VOAT VOAT (Foto: VOAT)

VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., započinje 25. svibnja a završava 1. lipnja u Rovinju. U 8 dana vožnje sudionici će voziti od Rovinja, preko Ravenne, Pescare do Baria. Nakon što trajektom preplove Jadran, vožnju nastavljaju od Drača do Dubrovnika i dalje preko Splita, Zadra i Rijeke pa sve do Rovinja, polazišne i završne točke VOAT-a.

Tijekom cijelog VOAT-a - Vespa Oldies Adriatic Toura 2019., sudionike u svakom gradu u kojemu staju i kroz koje prolaze ugošćuju i dočekuju lokalni Vespa klubovi čije se članovi pridružuju touru po dionicima.

S obzirom na to da je VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019. humanitarnog karaktera, tijekom cijele vožnje prikupljaju se donacije, a svaki donator u znak zahvalnosti dobit će službenu majicu VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., koju je osigurao Vespa klub Hrvatska. Na taj način Vespa klub Hrvatska nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem, dok sudionicima VOAT-a - Vespa Oldies Adriatic Toura 2019. zauvijek ostaje nezaboravno iskustvo vožnje oko cijelog Jadrana uz zadovoljstvo pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju