U prestižnom društvu do sada su se našli poznati svjetski gradovi poput Pariza, Rima, Barcelone, San Marina, Beča i Londona. Ove godine priključuje se i Biograd na Moru!

Na najveći godišnji svjetski susret Vespi koji se održava od 11. do 14. lipnja dolazak je potvrdilo više od pet tisuća vozača, a ovaj spektakularni događaj u hrvatskom kraljevskom gradu stvorit će istinski ugođaj 50-ih i 60-ih godina prošloga stoljeća.

Ako ste se odlučili na pokret, a ne znate gdje bi odsjeli, lirija Resort nalazi se u samom srcu najvećeg Vespa motorističkog spektakla, a boravkom u hotelima Ilirija, Adriatic i Kornati u centru Biograda ili u Hotelu Villa Donat u mjestu Sv. Filip i Jakov, imate priliku uživati u brojnim događanjima, koncertima i promocijama, uz brojne pogodnosti i najbolji smještaj.


U pauzama od uzbudljivih događanja u sklopu Vespa World Days 2015. opustite se i razmazite uz posebnu ponudu za zaljubljenike u romantične Vespe. Gostima koji borave u hotelima Ilirija, Adriatic, Kornati ili Villa Donat tijekom održavanja Vespa World Days 2015. Ilirija Resort poklonit će 15% popusta za slijedeći dolazak.

Uglavnom, ose na sunce, potražite detalje na ovom linku, i - svi u Biograd!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju