Umak od sira

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

Sastojci:

2 žlice maslaca
2 žlice brašna
1 šalica mlijeka
1,5 šalica naribanog sira
Sol i papar

Priprema:

1. Otopite maslac u posudi te dodajte brašno i miješajte pjenačom dok ne dobijete glatku smjesu.

2. Ulijte mlijeko i miješajte, otprilike 3 minute dok se mlijeko malo ne zgusne.

3. Dodajte sir i uz miješanje kuhajte još cca 3 minute.

4. Posolite i popaprite.