Sastojci:
2 kriške bijelog tosta
komadić maslaca
10 dag naribanog sira

Priprema:
1. Na niskoj temperaturi i u dobroj tavi (u kojem vam se stvari ne lijepe za dno) rastopite kockicu maslaca.

2. Preko maslaca stavite kriške kruha da se masnoća upije u površinu.

3. U sredinu kruha dodajte 'prstohvat' naribanog sira. Možete upotrijebiti bilo koji punomasni sir koji je sklon topljenju - od gaude preko mozzarelle do cheddara.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku


4. Preklopite tost, pa dodajte sir i s vanjske strane.

5. Na umjerenoj temperaturi prepržite tost sa svake strane, kako biste dobili hrskavu površinu i rastopljenu sredinu.

Provjerite u videu za svaki slučaj, i navalite! Nemojte se opeći, dobar tek!