Tahiti
je najveći otok u Francuskoj Polineziji koji svojom ljepotom privlači velik broj turista svake godine. Lokalna turistička zajednica odlučila je snimiti kampanju za ovu rajsku destinaciju u Tihom oceanu, a svoje "modele“ pronaći među svjetskom publikom.

Tahićani su i ove godine uputili poziv obiteljima i parovima iz cijelog svijeta koji žele besplatan put na njihov otok, ali koji su spremni sudjelovati u promotivnom videu po imenu "Two Stories / One Mana" (Dvije priče / jedna Mana).

Premisa ove reklame je da parovi zajedno doputuju na Tahiti, ali tijekom boravka odvojeno uživaju u najvećim prirodnim ljepotama i atrakcijama poput ronjenja, jahanja, plivanja, plesanja i slično.

Zahvaljujući Mani, koja se u tahićanskoj kulturi definira kao životna snaga koja okružuje i povezuje sva živa bića, parovi će ipak biti ujedinjeni u ovom iskustvu.

Da bi se prijavili potrebno je snimiti video od 15 sekundi u kojem ćete objasniti što nalazite inspirativno u Tahitiju i spomenuti tri aktivnosti kojima biste se prepustili na rajskom otoku.

Video potom trebate objaviti do 5. travnja 2017. s hashtagom #TakeMeToTahiti na Facebooku, Twitteru ili Instagramu. Dobitnici natječaja će otputovati na svoj odmor početkom lipnja ove godine. 

Više o Tahitiju i nagradnom natječaju čitajte na internetskim stranicama Embrace by Mana, a u videu pogledajte kako su prijašnji dobitnici Michael i Elisabeth uživali u svojem besplatnom putu na Tahiti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju