Vodena oaza Međimurja, Terme Sveti Martin, otvaraju vanjske bazene 2. lipnja, a u njima ćete se moći kupati sve do početka rujna.



Osim vodenih površina Aquaparka tu su prekrasne pješčane plaže za djecu, gusarski brod, odbojka na pijesku, whirpooli i aquabar te nekoliko gastro punktova. Jedan od njih je restoran Pool Lounge sa samoposlužnom trakom te lokalnim delicijama po pristupačnim cijenama. Ako ste pristaša zdravog načina života, Hotel Spa Golfer u ponudi ima bogatu ponudu smoothija i grickalica.

Bilo da u Terme Sveti Martin dolazite biciklom ili ga želite unajmiti na licu mjesta, tu je za vas bogata ponuda koja, osim bicikala za najam, sadrži i servisne stanice i praonice te vlastite GPS navigacije.



Terme Sveti Martin nude i adrenalinske sadržaje, među kojima je i Zip-line s dužinom od 200 metara, izleti quadovima, vožnje bergovima i battle archery.

Ulaznice možete kupiti polu ili cjelodnevne, obiteljske te za kuhanje i ručak, a tijekom tjedna su nešto jeftinije nego vikendom. Bazen radi svakim danom od 8 do 20 sati, a više informacija potražite na službenoj stranici.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju