Istralandia
Smješten na površini od 80.000 m2, te udaljen od mora svega 5 km, Istralandia je vodeni park koji nudi cjelodnevnu zabavu za sve ukuse i uzraste. Tu su brojni tobogani raznih dimenzija, bazen na valove koji je najveći na Sredozemlju, dječji bazen s vodenim dvorcem i  toboganima te veliki amfiteatar za održavanje koncerata, priredbi, nastupa... Ukratko, ako ste u Istri, ovdje morate na kupanje!


Aquapark Termi Sveti Martin
Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u hladu i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada. Aquapark Sveti Martin čeka na vas, u samom srcu netaknute prirode Međimurja. Svakodnevno jutarnje razgibavanje, aqua aerobic, igre na bazenima, i kids club, samo su dio onoga što vas očekuje na zdravim ljetnim obiteljskim praznicima u Svetom Martinu.


Solaris Beach u srcu Dalmacije
Solaris Vodeni park jedinstvenog je dizajna te je sadržajno bogato osmišljen. Obuhvaća široki spektar obiteljsko-društvenih atrakcija, igara i zanimljivosti prilagođenih djeci svih uzrasta te odraslima. Čak 6 različitih tobogana od kojih određeni dosežu visinu i do 13,5 metara, a mlaznice, prskalice i vodopadi, samo su dio avanture koja će vas potpuno obuzeti.


Aquapark Adamovec kod Zagreba
Moderna kupališna i wellness oaza nadomak Zagreba vodi vas u svijet opuštanja i užitaka. Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15.000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namjenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju stoje bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju