Sastojci za ragu:
200 grama mljevene junetine
150 grama mljevene svinjetine
100 grama pancete
500 ml mesnog temeljca
200 ml crvenog vina
1 luk
1 mrkva
1 stapka celera
30 grama koncentrata od rajčice
15 ml maslinova ulja
50 grama maslaca
sol i papar po želji

Priprema:
1. Na laganoj vatri otopite maslac i ugrijte maslinovo ulje. Na njemu prepržite sitno nasjeckan luk, mrkvu, celer i pancetu dok povrće ne omekša.

2. Povrću dodajte mljevenu svinjetinu i junetinu te je pirjajte dok meso ne dobije tamnosmeđu boju. Posolite i popaprite po želji.

3. Podlijte meso s vinom i pirjajte dok alkohol ne ispari.

4. U pola litra mesnog temeljca umiješajte 30 grama koncentrata od rajčice, pa sve zajedno ulijte u smjesu.

5. Poklopite lonac i pustite da se umak kuha dva sata na vrlo niskoj temperaturi.

6. Poslužite umak s tjesteninom po želji. Dobar tek!

U trendu Policija, ilustracija Objavljeni detalji Osumnjičeni pedofil zatvorio se u kuću: Nakon dugih pregovora sve završilo tragedijom Leanne Abeyance NOĆNA MORA Htjela osmijeh iz snova, a sada ne izlazi iz kuće: "Bol je gora od poroda. Nemam zube, imam vijke" KB Sveti Duh Oglasio se i Božinović Uhićeni doktori, medicinske sestre... Jedan od njih u Časnom sudu Hrvatske liječničke komore