Želite li otkriti pravi Stockholm, posjetite novi Scandicov hotel Downtown Camper. Tako barem tvrde vlasnici ovoga novoga mjesta sa 494 smještajnih jednica u srcu glavnog grada Švedske.

Na raspolaganju vam je sve od malih spavajućih kabina, preko soba za 12 osoba, do prostranih apartmana sa spektakularnim pogledom na Stockholm.

Osnovna je ideja tog lifestyle hotela stvoriti atmosferu punu kreativnosti i znatiželje te potaknuti goste na istraživanje i druženje. Ne čudi stoga što Downtown Camper nudi i različite zajedničke aktivnosti poput trčanja, joge i wellness radionica. Hotel ima prostrane kupaonice Hotel ima prostrane kupaonice (Foto: Profimedia.hr)
Hotel nudi i udobne dnevne sobe i blagavaonice za grupe do 12 osoba za druženja i zabave, u kojima biste se trebali osjećati kao kod svoje kuće. Zaposlenici hotela povezat će vas i s lokalnim stanovništvom koji će vam pokazati skrivene dragulje Stockholma te najbolja mjesta za pustolovinu u gradu.

Da je riječ o zaista osebujnom mjestu, bit će vam jasno već pri ulasku na recepciju koja je uređena u neobičnom stilu, a u kojoj kanui vise sa stropova.

Kako je zapravo uređen novi hotel Downtown Camper u Stockholmu, pogledajte u našoj fotogaleriji. Downtown Camper obuhvaća 494 smještajnih jedinica Downtown Camper obuhvaća 494 smještajnih jedinica (Foto: Profimedia.hr)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju