SVAKOBER je pučki naziv za mješavinu 70-ak vrsta samonikloga jestivog bilja koje se tradicionalno bere na području Mediterana.

Nadahnut ovom kombinacijom bilja, zagrebački kafić Botaničar (Trg Marka Marulića 5) svake subote organizira posebnu mišancu dobre glazbe, prirodnih sokova, zanimljivih koktela i biljnih rakija.

Svakober će ove subote imati posebnu blagdansku vibru, a uz uobičajenu ponudu točit će se vrući kokteli poput kuhane jabukovače, vrućeg viskija s medom i začinima te medice s feferonom. Hot Toddy u Botaničaru Hot Toddy u Botaničaru (Foto: Botaničar)

Program započinje već iza podneva te traje sve do 23 sata. Za DJ pultom naći će se Luka Švajda i Hibou koji će puštati leftfield disco, boogie, soul, house i sličnu glazbu.

U Botaničaru možete razgledati i nedavno otvorenu izložbu Danijela Srdareva Metamorfoza iz vrta, koja je ispunjena petrificiranim arhetipskim zoomorfnim motivom prirode.

Više o Svakoberu i izložbi saznajte na Facebook stranici Botaničara. Hot Toddy u Botaničaru Hot Toddy u Botaničaru (Foto: Botaničar)

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju