Povodom Svjetskog dana kave Julius Meinl nagrađuje vas inspirirajućom kavom i poziva na zagrebački Cvjetni trg, gdje ćete u subotu, 30. rujna i nedjelju, 1. listopada, od 10 do 20 sati u interaktivnoj, multimedijskoj Inspresso kapsuli moći izmijeniti osjećaje s dragom osobom u stihovima. Svaki stih ulazi u nagradnu igru s vrijednim fondom nagrada, poput vikenda za dvoje u Beču i posjeta kultnim bečkim kavanama.

"Meet With A Poem" ili "Spojite se uz kavu i stih" dio je najvećeg globalnog događanja Julius Meinl, u koji su uključene tisuće ljudi, od Miamija do Moskve, a u kojem i ove godine sudjeluje Hrvatska, i to s inovativnom, multimedijskom Inspresso kapsulom.

"Željeli smo svim ljubiteljima kave priuštiti jedan jedinstven, nezaboravan događaj. U suradnji s akademskim umjetnikom, Krešimirom Tadijom Kapulicom osmišljena je Julius Meinl Inspresso kapsula u mjerilu 1:100, opremljena interaktivnim, multimedijskim sustavom za snimanje stihova. Naime, ovaj vikend kada se obilježava Svjetski dan kave, Julius Meinl nagrađuje inspirativnom kavom sve one koji su zaboravili reći ili potisnuli izgovoriti osjećaje svojim dragim osobama. Zato ćemo na Cvjetnom trgu, uz inspirirajuću kavu, moći izmijeniti osjećaje uz stihove u Inspresso kapsuli i upisati ovaj dan u jedno lijepo sjećanje za cijeli život", rekao je ovom prigodom direktor i član Uprave Julius Meinl Bonfanti Marko Crnogorac.

Ne propustite ovu priliku za susret s dragom osobom, uživanje u kavi i izgovaranje neizgovorenih osjećaja. Svi stihovi koji budu snimljeni tijekom subote i nedjelje na Cvjetnom trgu ulaze u nagradnu igru u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade, poput putovanja u Beč za dvije osobe i posjete kultnim bečkim kavanama gdje se uz Julius Meinl kavu, od 1862. inspiriraju pjesnici i umjetnici.

Osim na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u nedjelju, na Svjetski dan kave, od 9 do 13 sati, potražite jednu od partnerskih lokacija (caffe bara) Juliusa Meinla gdje ćete dragu osobu moći iznenaditi stihom punim emocija i počastiti šalicom omiljene kave ili čaja. Partnerske lokacije potražite na www.meinlcoffee.com/hr te JM društvenim mrežama.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju