Već je tradicionalno 21. ožujka dan za besplatnu kavu ili čaj i stihove. Tog se dana slavi Međunarodni dan poezije na tisućama lokacija diljem svijeta, gdje možete probuditi svog unutarnjeg pjesnika, inspirirati se, pisati i platiti stihovima svoj napitak.

Globalni projekt Julius Meinla ove godine je otišao korak dalje kako bi dokazali da je poezija duša glazbe. Ujedinili su snage s nagrađivanim kantautorom JP Cooperom, koji će osmisliti novi glazbeni hit i slaviti poeziju diljem svijeta. Pošaljete li stihove na Međunarodni dan poezije možete osvojiti ulaznice za jedan od JP Cooperovih koncerata.

Sve što trebate učiniti za besplatan napitak je potražiti najbližu lokaciju za kavu ili čaj na internetskim stranicama Julius Meinla te napisati stihove na temu Bolji dan.
"Poezija nije uvijek bila dostupna i pristupačna, ali je zato glazba univerzalni jezik i ima sposobnost pomaganja ljudima da se povežu s poezijom na neočekivane načine“, naglašavaju u Julius Meinlu povodom Međunarodnog dana poezije. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju