Sastojci za punjeni kruh:
1 okrugli kruh od cjelovitih žitarica
250 grama mekog sira camemberta
75 grama otopljenog maslaca
10 grama nasjeckanog peršina
2 češnja češnjaka
150 grama prepečene slanine

Priprema:
1. Razrežite gornji dio kruha na manje kocke. U njih umetnite komadiće camemberta i pečene slanine.

2. U posebnoj zdjelici pomiješajte otopljeni maslac, peršin nasjeckan na sitne komadiće i nasjeckan češnjak. Sve dobro promiješajte pa prelijte preko površine kruha.

3. Kruh stavite peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko dvadesetak minuta. Poslužite toplo i dobar tek!

U videu Proper Tastyja pogledajte kako se priprema ovaj kruh punjenim sirom i pečenom slaninom.

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"