Sastojci za punjeni kruh:
1 okrugli kruh od cjelovitih žitarica
250 grama mekog sira camemberta
75 grama otopljenog maslaca
10 grama nasjeckanog peršina
2 češnja češnjaka
150 grama prepečene slanine

Priprema:
1. Razrežite gornji dio kruha na manje kocke. U njih umetnite komadiće camemberta i pečene slanine.

2. U posebnoj zdjelici pomiješajte otopljeni maslac, peršin nasjeckan na sitne komadiće i nasjeckan češnjak. Sve dobro promiješajte pa prelijte preko površine kruha.

3. Kruh stavite peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko dvadesetak minuta. Poslužite toplo i dobar tek!

U videu Proper Tastyja pogledajte kako se priprema ovaj kruh punjenim sirom i pečenom slaninom.

U trendu Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna