Sastojci za punjeni kruh:
1 okrugli kruh od cjelovitih žitarica
250 grama mekog sira camemberta
75 grama otopljenog maslaca
10 grama nasjeckanog peršina
2 češnja češnjaka
150 grama prepečene slanine

Priprema:
1. Razrežite gornji dio kruha na manje kocke. U njih umetnite komadiće camemberta i pečene slanine.

2. U posebnoj zdjelici pomiješajte otopljeni maslac, peršin nasjeckan na sitne komadiće i nasjeckan češnjak. Sve dobro promiješajte pa prelijte preko površine kruha.

3. Kruh stavite peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko dvadesetak minuta. Poslužite toplo i dobar tek!

U videu Proper Tastyja pogledajte kako se priprema ovaj kruh punjenim sirom i pečenom slaninom.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Korčula - 10 Kao brod od kamena Pogledajte nevjerojatne prizore Korčule: Grad kontrasta, između mora i povijesti