Želite li iskušati djelić ove raskošne gozbe u jednom praktičnom sendviču, a pritom ne jedete meso, ovo je pravi recept za vas.

Sastojci za sendvič:
2 kriške kruha po želji
1 jaje
2 šampinjona
½ svježe rajčice
sol i papar po želji
komadić maslaca
5-6 komada prženog krumpira
2 žlice graha u umaku od rajčice

Priprema:

1. Kriške kruha lagano premažite maslacem i tostirajte. Na nešto masnoće ispržite jaje, a u dubokom ulju ispržite krumpire. Ocijedite višak masnoće i stavite između dvije kriške kruha.

2. Na istoj masnoći pirjajte šampinjone narezane na deblje kriške i rajčicu. Sastojke dodajte sendviču.

3. Preko svih sastojaka dodajte grah u umaku od rajčice. Za recept možete upotrijebiti konzervu graha u umaku od rajčice, ili ga pripremiti sami prema tradicionalnom engleskom receptu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju