Sastojci:
900 grama pilećih krilaca
200 ml kole
2 žlice umaka od soje

Priprema:
1. 'Umasirajte' jednu žlicu umaka od soje u svježu piletinu. Pustite da se meso marinira barem deset minuta, a po želji možete ostaviti i dulje.

2. Položite piletinu na vruće ulje i pecite je sa svake strane oko pet minuta dok ne dobije lijepu boju.


3. Smanjite temperaturu na štednjaku, pa u tavu za pečenje dodajte kolu i još jednu žlicu soja sosa.

4. Poklopite tavu, pa nastavite pržiti piletinu još petnaestak minuta. Slasna slatko-slana krilca poslužite topla uz kuhanu rižu i sezonsku salatu. Dobar tek!

U videu pogledajte kako se pripremaju slatko-slana pileća krilca.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju