Fjaka je način života, stanje uma koje se ne može naučiti, već u koje se padne prirodno kada se dođe na hrvatsku obalu, tvrde vlasnici istoimene vile na otoku Pagu.

Villa Fjaka nalazi se izvan utabanih staza, a ima sve elemente za opuštajući odmor. Nalazi se na mirnoj i relativno izoliranoj lokaciji u blizini Novalje, okružena je stablima maslinama i prekrasnom prirodom.

Ima zapanjujući pogled na more – štoviše, prva plaža udaljena je tek oko 10 minuta hoda pješice. Ako vam se ne da do mora, opustiti se možete i u privatnom vanjskom bazenu.

Bazen s pogledom na more Bazen s pogledom na more (Foto: Airbnb.com)

Vila obuhvaća pet spavaćih soba i pet kupaonica te je namijenjena za maksimalno 10 osoba. Baš zato nameće se kao sjajno rješenje za društva ili veće obitelji.

Ovdje vam je na raspolaganju i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, ali i ogromna terasa s vrtom na kojoj možete uživati u dobroj hrani s čarobnim pogledom na okolicu.

Ako ste više tip od aktivnog odmora, ne brinite se. Otok Pag nudi brojne opcije – od ronjenja u moru preko jedrenja na dasci do brdskog biciklizma.

Villa Fjaka iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 400 eura za noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Na otoku bure, masline i ovce: Čarobno utočište od gužve na sjevernoj strani otoka Paga Lun - 4 Lun - 3 Lun - 2 +1 Lun - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju