U Parku prirode Medvednica, u sesvetskom naselju Planina Gornja (do kojeg vozi i autobus ZET-a broj 263), nalazi se idilična drvena kućica po imenu Tilia. Tradicionalna kućica od 50 četvornih metara smještena je u sklopu ranča Sovinjak, a namijenjena je za pet osoba.

U Tiliji su vam na raspolaganju spavaća i dnevna soba, kuhinja s blagovaonicom, te kupaonica s toaletom. Poslužiti se možete i besplatnim Wi-Fijem te uživati u kabelskoj televiziji.

Najbolji provod skriva se pak izvan njezinih zidova. Kućica je okružena prekrasnom prirodom idealnom za punjenje baterija te mnoštvom životinja – od pilića i zečeva do pasa, patki i ovaca koji žive na ranču.

S terase kuće puca prekrasan pogled na okolnu šumu Parka prirode Medvednica i jezerce u kojem se, po želji, možete i okupati. Uz jezero se nalazi i prostor za sunčanje.

Kućica se može iznajmiti za odmor preko internetske platforme Airbnb, po cijeni od 588 kuna za noć. Kako izgleda odmor u drvenoj kućici Tilia, provjerite u našoj fotogaleriji.

Idila u šumi: Ovo je najtraženija kućica na Airbnb-u Kućica u obliku gljive u Kaliforniji na Airbnb-u - 2 Kućica u obliku gljive u Kaliforniji na Airbnb-u - 1 Kućica u obliku gljive u Kaliforniji na Airbnb-u - 5 +10 Kućica u obliku gljive u Kaliforniji na Airbnb-u - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju