Gran Vista prostire se na 220 četvornih metara u naselju Dragoslavec u sklopu općine Sveti Juraj na Bregu u Međimurskoj županiji. Kuća je okružena prekrasnom prirodom s pogledom na planine – od Kalnika i Ivančice pa sve do slovenskog Pohorja.

Idealan je izbor za manje društvo jer obuhvaća tri spavaće i dvije dnevne sobe za boravak maksimalno osam osoba, dobro opremljenu kuhinju te dvije kupaonice.

Slika nije dostupna Putovanja Idealno za ekipu: Ovako izgleda odmor u preuređenoj vjetrenjači za 15 osoba

Na raspolaganju je i osvjetljeni vanjski beskonačni bazen dimenzija 10 x 5 metara i dubine 135 centimetara koji se po potrebi dogrijava kako bi temperatura vode bila ugodna za kupanje. Uz bazen se nalazi i sunčalište s ležaljkama za 10 osoba.

U sklopu imanja nalazi se uređeni i ograđeni vrt od 800 četvornih metara s mini ribnjakom te natkrivena grijana terasa od 45 četvornih metara s kamenim podom koja je opremljena i kaminom za roštilj.

Tu je i kućica za wellness s hidromasažnom kupkom i infracrvenom saunom koja ima Hi-Fi ozvučenje, RGB rasvjetu i prekrasni pogled na krajolik. Poslužiti se možete i parkiralištem za dva automobila pored kuće.

Slika nije dostupna Putovanja Za ekipu do 10 osoba: Privatni otok na Mediteranu savršen za grupna ljetovanja

Ako vam ikada dosadi boravak na otvorenom, ni u kući vam neće biti dosadno jer sadrži igraće konzole, televiziju sa satelitskom televizijom, stolni nogomet, električni pikado i druge stvari za zabavu.

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1800 kuna za noć u maksimalnom kapacitetu (odnosno oko dvjestotinjak kuna po osobi). Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju