1. Spiaggia di Guvano – Corniglia, Italija
Ova je plaža daleko od očiju javnosti te nije pretjerano popularna. Ako je posjetite vjerojatno ćete biti jedini kupač, što i nije loša stvar, jer plaža je predivna. Sretno s pronalaskom i spuštanjem niz ne baš pristupačne litice do iste!

2. Red Beach - Kreta, Grčka
Ovo je jedna od onih plaža na koje svake godine pohrle tisuće turista u potrazi za nudističkim rajem. Na plaži se nalazi i kafić koji nudi razne vrste osvježenja, a plaža je pješčana te pruža razne sportske aktivnosti.

3. Valalta – Rovinj, Hrvatska
Teško bi bilo pisati popis najboljih nudističkih plaža, a da ne navedemo i jednu našu. Valalta nudistički kamp se nalazi u Istri te je daleko najpopularnija nudistička plaža u ovom dijelu Mediterana.

4. Bellevue Beach – Klampenborg, Danska
Ova plaža mogla bi se nazvati nudističkim Zrčem. Mjesto pruža bezbroj klubova i dobrih partija, a tulumarenje s nabildanim momcima i utegnutim djevojkama idealnih proporcija - mora biti primamljivo. Ako ste i vi takvi...

5. Samurai Beach, Port Stephens, Australija

Ova plaža smještena je odmah uz Nacionalni park Tomaree, a pruža nudističko utočište tijekom cijele godine. Iako ovo nije u potpunosti nudistički kamp te na njemu, ako želite, možete na sebi ostaviti koji komad odjeće, vjerujemo kako je jedan od boljih te svakako zavrjeđuje mjesto na ovoj listi.

6. Es Trenc – Majorca, Španjolska
Ovo je definitivno najpoznatija španjolska nudistička plaža, koja osim što je poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, na glasu je i kao mjesto skupe cuge i još skupljeg parkinga. Ne možete sve...

7. Plage de Tahiti – St. Tropez, Francuska

St. Tropez je poznato odredište brojnih celebritija iz cijeloga svijeta, no poznati je i po Plage de Tahiti nudističkoj plaži na kojoj možete i okom uhvatiti neku zvijezdu kao što je Eva Green.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju