Kada je riječ o lokacijama snimanja, producenti popularne serije "Bijeli lotos" zasigurno ne štede na luksuzu. Nakon što je glamurozno odmaralište s pet zvjezdica na Havajima ugostilo prvu sezonu, drugi dio primarno je snimljen u raskošnoj palači Four Seasons San Domenico u Taormini, u kojoj možete i boraviti.

No jeste li znali da postoji još jedno mjesto snimanja serije na kojem također možete odsjesti? Vila Tasca, ekstravagantna palača na Siciliji, pojavljuje se u drugoj sezoni "Bijelog lotosa" - i dostupna je za najam na Airbnbu. Iako serija kaže da se palača nalazi u baroknom gradu Noto, zapravo je u Palermu, središtu Sicilije.

Vila Tasca - 3 Vila Tasca - 3 (Foto: Airbnb)

Što točno dobivate noćenjem u Tasci? Pa, ukratko – more luksuza. Neoklasična palača iz šesnaestog stoljeća s četiri spavaće sobe (sve s vlastitim kupaonicama), može se pohvaliti vlastitom glazbenom sobom, salom za bilijar, barom i osobljem, kao i nepreglednim vrtovima i bazenom. Unutrašnjost je puna otmjenih detalja, od raskošnog dvostrukog stubišta i visokih stropova do portreta sa zlatnim rubovima na zidovima.

Cijena noćenja u vili Tasca je, kao što možete očekivati, prilično visoka i iznosi gotovo 5700 eura, s tim da je obavezan minimalni boravak od tri noći. Čak i ako uspijete popuniti palaču s punim kapacitetom gostiju (koji iznosi osam), to je još uvijek vrlo skupo za obične smrtnike.

Vila Tasca - 5 Vila Tasca - 5 (Foto: Airbnb)

No, ako ste tako dobro "potkoženi" (ili ako samo volite sanjati), možete saznati više o Villi Tasca i rezervirati smještaj ovdje.

I mi bismo na njihova druženja! Jela koja će naši susjedi najčešće poslužiti svojim prijateljima Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom Talijanska večera: Foccacia Barese - 12 Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 17 +58 Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 30

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju