• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #Talijanska večera

I mi bismo na njihova druženja! Jela koja će naši susjedi najčešće poslužiti svojim prijateljima

Naši prekomorski susjedi svakako znaju uživati u hrani, a ona je i nezaobilazan dio svakog njihova druženja. Talijani tada vole jesti u sljedovima uživajući u bojama i okusima hrane koja grije dušu i stavlja osmijeh na svako lice. Što stavljaju na stol pred svoje prijatelje, skuhala nam je Sandra Rončević, strastvena ljubiteljica talijanske kuhinje.
Punkufer avatar placeholder
Nova Studio 24.11.2022 10:46 komentari
viber Created with Sketch.
Talijanska večera
Talijanska večera (Foto:Tibor Marochini/Nova Studio)

Galerija Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom 58 Talijanska večera: Foccacia Barese - 12 58 Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 17 58 Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 30 58

U trendu Sanski Most Impresivna okolica Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka Turkana - 3 Turkana Narod koji ima "supermoći": Hodaju kilometrima po užarenoj pustinji i žive od mesa, mlijeka i krvi Zapečena tjestenina s kobasicama Tjedni jelovnik 7 brzih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje već vjerojatno imate sve sastojke kod kuće

Gastroblogerica Sandra Rončević provela je nekoliko godina studirajući u Italiji, točnije u Pisi, čak je i njezina popularna pričo-kuharica jednim dijelom i posvećena njezinim skitnjama po Italiji. Sa sobom je kući rado ponijela njihovu kulturu druženja s prijateljima oko stola bogatoga hranom.

Za nas je složila jednu tipičnu talijansku večeru za druženje s prijateljima koja počinje mekanom burratom i prozračnom foccaciom, a nastavlja se konkretnijim jelima, sve u njihovoj prigodnoj trobojnici. Za posluživanje i kuhanje koristili smo Tognana – talijansko posuđe i tanjure, što i priliči ovakvoj gozbi kakvu znaju pripremiti samo naši susjedi.

Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

KAKO POSLUŽITI BURRATU?

Burrata, svježi sir sličan mozzarelli, koji karakterizira meko, kremasto srce, a koji nam dolazi sa samog juga Italija, iz regije Apulije (tal. Puglia), već se odavno udomaćio na našim stolovima.

Kako biste potpuno uživali u njezinu delikatnom okusu, burratu trebate poslužiti na sobnoj temperaturi, ni toplu ni hladnu, stoga ju je poželjno izvaditi iz hladnjaka barem pola sata prije posluživanja.

Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom Talijanska večera: Burrata s pršutom i rukolom (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Na taj će se način, kad razrežete vanjsku opnu, kremasto „srce“ – koje se zove stracciatella – lijepo otvoriti i zadržati kremastu konzistenciju koja ga odlikuje. Ako ste slučajno zaboravili na vrijeme izvaditi burratu iz hladnjaka, ne žurite i ne stavljajte je hladnu na tanjur, već je na 10 minuta potopite u toploj vodi. Zatim je poslužite kao i mi, na Tognana porculanskom tanjuru inspiriranom Mediteranom.

Uz što poslužiti burratu? Svega nekoliko kvalitetnih namirnica, poput svježe peckave rukole i finog, tanko rezanog pršuta, dovoljno je složiti uz burratu, koja će, s obzirom na svoj nutritivni sadržaj (vitamini, proteini i kalcij) i kalorije, na taj način biti prava zvijezda jela. Prije rezanja burratu lagano prelijte maslinovim uljem, pospite svježe mljevenim šarenim paprom, razrežite i uživajte svim čulima.

Talijanska večera: Foccacia Barese - 5 Talijanska večera: Foccacia Barese - 5 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

FOCACCIA BARESE

Divna, prozračna focaccia s juga Italije, iz grada Barija, u čijem se tijestu krije kuhani krumpir koji daje sočnost, prozračnost i prekrasnu žutu boju.

Recept za najfiniju focacciu koja uvijek i svima uspijeva, samo nemojte žuriti s njezinom pripremom, već joj dajte vremena i ona će vam vratiti trostruko.

Talijanska večera: Foccacia Barese - 3 Talijanska večera: Foccacia Barese - 3 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Sastojci (za pleh veličine cca 30 x 20 cm):
Za tijesto:

  • 500 g pšeničnog brašna tip 00 ili manitoba
  • 300 ml vode
  • 175 g kuhanog krumpira
  • 10 g soli
  • 7 g suhog kvasca
  • 1 prstohvat šećera
  • 2 žlice maslinova ulja

Za nadjev:

  • 20 kom mini rajčica
  • 20 kom crnih otkoštenih maslina
  • 3-4 prstohvata suhog origana
  • 2-3 prstohvata cvijeta soli ili krupnije morske soli
  • maslinovo ulje

Talijanska večera: Foccacia Barese - 9 Talijanska večera: Foccacia Barese - 9 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)
Priprema:

  1. Krumpir operite i skuhajte u kori (1 komad krumpira koji teži 200 g). Krumpir kuhajte oko 25-30 minuta, ovisno o sorti. Kuhani krumpir ogulite i još vrućeg vilicom ga pretvorite u pire pa pustite da se sasvim ohladi.
  2. Suhi kvasac stavite u manju posudu, dodajte mu prstohvat šećera i žličicu brašna pa ulijte 50 ml mlake vode (oduzmite od ukupne količine vode), izmiješajte i pustite 5-10 minuta da se kvasac aktivira.
  3. Brašno pomiješajte sa solju, dodajte kuhani krumpir, uzdigli kvas, vodu i maslinovo ulje pa zamijesite glatko, podatno tijesto koje se ne lijepi za ruke. Budući da je tijesto u početku jako ljepljivo, preporučujem da ga mijesite ručnim ili samostojećim električnim mikserom. Mijesite dobrih 10-15 minuta; što duže mijesite, to će se tijesto ljepše povezivati i bolje razvijati gluten.
  4. Umiješeno tijesto premažite maslinovim uljem, stavite ga u veću posudu, prekrijte prozirnom folijom i pustite da se diže 2-3 sata. Tijesto će utrostručiti volumen. Talijanska večera: Foccacia Barese - 7 Talijanska večera: Foccacia Barese - 7 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)
  5. Uzdiglo tijesto prebacite na lagano pobrašnjenu radnu površinu, lagano ga premijesite, rukama formirajte kvadrat (ne trebate ga tanjiti niti valjati, samo ga lagano dlanovima širite dok ne dobijete kvadrat nešto manji od pleha u kojem ćete peći focacciu), potom ga prebacite u pleh za pečenje koji ste obilato premazali maslinovim uljem. Pleh poklopite ili prekrijte folijom pa pustite da se diže još 60 minuta.
  6. Potom mokrim rukama izbodite tijesto pa utisnite mini rajčice koje ste prerezali popola i prerezane otkoštene crne masline, pospite origanom i cvijetom soli (ili krupnijom morskom solju) pa pustite da se diže još 30 minuta dok se pećnica zagrijava. Prije stavljanja u pećnicu obilato pokapajte maslinovim uljem.
  7. Ubacite u prethodno zagrijanu pećnicu na 230 °C i pecite oko 30 minuta, odnosno dok focaccia ne poprimi lijepu zlatnu boju. Ako vam focaccia brzo tamni odozgo, na pola pečenja smanjite temperaturu na 200 °C i pecite na smanjenoj temperaturi do kraja pečenja.
  8. Prije rezanja i hlađenja ohladite. Imate li Tognana posudu za pečenje s neprianjajućim dnom, ne trebate strahovati da će se foccacia zalijepiti jer će pečena samo iskliznuti iz kalupa.

Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 14 Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 14 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)


POLLO ALLE OLIVE E POMODORINI (piletina s maslinama i datterini rajčicama)

Aromatično i jednostavno glavno jelo iz jedne tave koje možete pripremiti u bilo koje doba godine i u bilo kojoj prilici. Masline i kapare ovom jelu daju fini, naglašeni okus, a rajčice potrebnu kiselinu, koja se odlično slaže s delikatnim mesom piletine. Uz dodatak mirisnog začinskog bilja, jelo postaje prava eksplozija okusa, ručak ili večera koju ste pripremili za manje od sat vremena.

Sastojci (za 4 osobe):

  • 8 kom pilećih zabataka s kostima i kožom
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 3 prstohvata soli
  • 3 prstohvata papra
  • 2 režnja češnjaka
  • nekoliko grančica svježeg timijana
  • nekoliko listića svježe kadulje
  • 100 ml bijelog vina
  • 400 g konzerviranih datterini rajčica
  • 20 kom crnih otkoštenih maslina
  • 1 žlica usoljenih kapara
  • nekoliko listova svježeg bosiljka

Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 11 Talijanska večera: Piletina s maslinama i datterini rajčicama - 11 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Priprema:

  1. Zagrijte dublju posudu ili tavu. Mi smo koristili malo dublju Tognana tavu idealnu za umake ili ovakva jela. Dodajte maslinovo ulje pa ubacite zabatke i popecite ih s obje strane oko 15 minuta, uz okretanje. Posolite, popaprite, dodajte vino (alkohol će lijepo deglazirati tavu) i nastavite kuhati dok ne ispari tekućina. Izvadite piletinu na tanjur.
  2. Na istoj masnoći zazlatite drobljeni češnjak, dodajte čili pahuljice, timijan i kadulju pa nakon minute ubacite konzervirane datterini rajčice, pirjajte oko 10 minuta. Vratite piletinu, smanjite vatru, poklopite i uz povremeno miješanje kuhajte oko 30 minuta.
  3. Na samom kraju dodajte otkoštene crne masline koje ste prerezali popola i žlicu usoljenih kapara koje ste isprali pod vodom. Kuhajte još 5 minuta, kušajte pa po potrebi dodatno začinite solju i paprom.
  4. Prije služenja pospite svježim bosiljkom pa poslužite uz lisnatu sezonsku salatu.

Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 4 Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 4 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)


CONCHIGLIONI ALLA RICOTTA E SPINACI (zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom)

Odlično toplo predjelo koje uvijek sve oduševi! Možete ga pripremiti unaprijed pa samo zapeći u pećnici prije no što se svi okupite oko stola. Talijani obožavaju tjesteninu na sve načine, a ova zapečena u pećnici odličan je izbor kad vam treba nešto utješno, lijepo na oko, još ljepše na zub.

Sastojci (za 4 osobe):

  • 20 kom tjestenine conchiglioni (velike školjke)

Za nadjev:

  • 400 g ricotte
  • 400 g svježeg mladog špinata
  • 6-7 listića svježeg bosiljka
  • 50 g ribanog sira grana padano ili parmezana
  • 1 jaje
  • 1 režanj češnjaka
  • ½ žličice soli
  • ½ žličice ribanog muškatnog oraščića
  • malo svježe mljevenog papra

Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 25 Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 25 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)
I dodatno:

  • 400 g sitno sjeckane rajčice (polpa di pomodoro)
  • 2 prstohvata suhog origana
  • 2 prstohvata soli
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 50 g ribanog sira grana padano ili parmezana

Priprema:

  1. Špinat operite, ubacite u kipuću vodu i blanširajte 2-3 minute, samo da povene. Ocijedite pa ga grubo narežite nožem. Ohladite.
  2. Tjesteninu prema naputku na pakiranju skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite je i lagano pokapajte maslinovim uljem, protresite lonac i ohladite.
  3. U zdjelu stavite ricottu, dodajte nasjeckani špinat, natrgani bosiljak i izmiješajte. Dodajte jaje, papar, sol, muškatni oraščić i još jednom izmiješajte. Na kraju umiješajte sitno ribani sir. Pripremljenom smjesom napunite slastičarsku vrećicu ili običnu vrećicu kojoj odrežete jedan kraj. Možete puniti i žličicom, ali vrećicom je brže i lakše.
  4. U drugoj zdjeli izmiješajte sitno sjeckanu rajčicu, maslinovo ulje, origano i sol. Polovicom rajčice premažite pleh za pečenje. Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 4 Talijanska večera: Zapečena tjestenina punjena ricottom i špinatom - 4 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)
  5. Uzmite napunjenu vrećicu pa u svaku školjku istisnite dio nadjeva, napunjenu tjesteninu u jednom sloju složite u pleh s rajčicom. Ostatak rajčice prelijte po tjestenini pa obilato pospite ribanim sirom.
  6. Stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C i pecite oko 20 minuta, potom okrenite grijač na gril i dodatno zapecite odozgo (5-10 minuta, dok tjestenina ne dobije lijepu zlatnu boju).
  7. Poslužite odmah kao toplo predjelo.


Uživajte u spravljenom na talijanski način i buon appetito!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Tognana po najvišim profesionalnim standardima.

 

  • #Talijanska večera
  • #tjestenina
  • #foccacia
  • #Piletina
  • #Burrata
  • #Italija
  • #tognana
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Kako napraviti najbolji prženi luk?
Lagani, hrskavi i vrući
Iznenađujući sastojak za savršene kolutiće prženog luka koji nisu "puni ulja"
Kuća za odmor Perunika, Novalja, Pag, Airbnb
64 eura na noć
Kuća pored mora na otoku Pagu idealan je izbor za punjenje baterija i dubinski odmor
Vegetarijanska pizzerija u Zagrebu Plantea, Buzin
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
Slava umjetnosti: Franc Jozef svečano otvorio HNK u Zagrebu - srebrnim čekićem
Prije 130 godina
Slava umjetnosti: Na današnji dan Franc Jozef je svečano otvorio HNK u Zagrebu - srebrnim čekićem
Slana pita od gljiva recept
Imamo recept!
Prefina pita s gljivama i pivom idealni je izbor za hladnu jesen, a može se napraviti i bez grama maslaca
Otkrijte tajne zelenog Međimurja: Vikend za pamćenje između Mure i Drave
Na sjever!
Otkrijte tajne zelenog Međimurja: Vikend za pamćenje između Mure i Drave
Narod koji ima "supermoći": Hodaju kilometrima po užarenoj pustinji i žive od mesa, mlijeka i krvi
Turkana
Narod koji ima "supermoći": Hodaju kilometrima po užarenoj pustinji i žive od mesa, mlijeka i krvi
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Impresivna okolica
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Tjedni jelovnik brza jela od 13.10 do 19.10. 2025.
Tjedni jelovnik
7 brzih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje već vjerojatno imate sve sastojke kod kuće
Tjedni jelovnik jela sa žlicom za hladno vrijeme 6. 10. do 12. 10. 2025.
Tjedni jelovnik
7 toplih jela na žlicu za svaki dan ovoga tjedna koja se mogu napraviti za malo novca
Odlična ideja za ručak: Turske okruglice u kremastom umaku koje odlično pašu uz pire od krumpira
Puretina na tanjuru
Odlična ideja za ručak: Turske okruglice u kremastom umaku koje odlično pašu uz pire od krumpira
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Drama u Bedekovčini: Jedna osoba ozlijeđena kod srednje škole, dignut helikopter
helikopterom prebačen u Zagreb
FOTO Strava u školi u Zagorju: Dječak uboden nožem, doznali smo detalje incidenta
Simbol ribe često se može vidjeti na automobilima
Jasna poruka
Ovaj simbol često se može vidjeti na automobilima: Znate li njegovo značenje?
Hamas pogubio 30-ak Palestinaca: Započele javne egzekucije u Gazi
Brutalna osveta
Hamas pogubio 30-ak Palestinaca: Na ulicama Gaze događaju se javna pogubljenja
show
Poznato je zašto Sejda Bešlić nije bila na sprovodu supruga Halida Bešlića
da ti srce pukne!
Otkriveno zašto Sejda nije bila na sprovodu voljenog supruga Halida Bešlića
Ovako su izgledali posljednji dani Halida Bešlića
''inzistirao je da...''
Ovako su izgledali posljednji Halidovi trenuci u bolnici: ''U samo tri dana potpuno je kolabirao...''
Zaručila se Melina Džinović
godinu dana nakon razvoda
Zaručila se bivša supruga Harisa Džinovića! U bračnu luku uplovit će sa starijim milijunašem
zdravlje
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
Veliko istraživanje
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
Šokantna istina o slanini: Povezuje se s rakom i demencijom – ali postoji sigurna granica
Nutricionisti otkrivaju
Šokantna istina o slanini: Povezuje se s rakom i demencijom – ali postoji sigurna granica
9 šokantnih promjena u tijelu nakon 50. godine koje većina ljudi ignorira
Godine donose izazove za tijelo
9 šokantnih promjena u tijelu nakon 50. godine koje većina ljudi ignorira
zabava
Obiteljski izlazak nasmijao cijelu regiju: "Tko nema takvo iskustvo, nije se rodio na Balkanu"
Živa istina
Obiteljski izlazak nasmijao cijelu regiju: "Tko nema takvo iskustvo, nije se rodio na Balkanu"
Majstorijom na gradilištu oduševio gledatelje, pogledajte virtuoza u akciji
Što kažete?
Majstorijom na gradilištu oduševio gledatelje, pogledajte virtuoza u akciji
Neki će se preznojiti od razmišljanja, no genijalcu će ovaj kviz biti prelagan
Pokažite što znate!
Neki će se preznojiti od razmišljanja, no genijalcu će ovaj kviz biti prelagan
tech
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Novo istraživanje otkriva
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Patite od sindroma iritabilnog crijeva? Jedna terapija pokazuje velik potencijal u smanjenju simproma, a ne uključuje nikakve lijekove
provedena velika analiza
Patite od sindroma iritabilnog crijeva? Jedna terapija pokazuje velik potencijal u smanjenju simproma, a ne uključuje nikakve lijekove
Netflix priprema iznenađenje za pretplatnike za kraj ove godine
Službena najava
Netflix priprema iznenađenje za pretplatnike za kraj ove godine
sport
Dok je Lamine Yamal gledao utakmicu hrvatskih trećeligaša iza njegovih leđa se radio transfer stoljeća!
kakva bomba!
Dok je Lamine Yamal gledao utakmicu hrvatskih trećeligaša, iza njegovih leđa radio se transfer stoljeća!
Veliki kiks Francuza u borbi za Svjetsko prvenstvo: Hrvatski susjedi praktički se oprostili od šansi
neočekivano
Veliki kiks Francuza u borbi za Svjetsko prvenstvo: Hrvatski susjedi praktički se oprostili od šansi
Noćna mora bez kraja: Česi ne mogu kući, ostali zarobljeni na otočju
Nevjerojatno
Noćna mora se nastavlja: Česi ne mogu kući, ostali zarobljeni na otočju
tv
Kumovi: Iznenadila ju je pitanjem – na kojem programu ide sport?
KUMOVI
Kumovi: Iznenadila ju je pitanjem – na kojem programu ide sport?
MasterChef: Požar u MasterChef kuhinji! ''Gledam u to i ne mogu vjerovati što se događa''
NE PROPUSTITE!
Požar u MasterChef kuhinji! ''Gledam u to i ne mogu vjerovati što se događa''
U dobru i zlu: Upada u romantiku, a svejedno već ima teško jutro
U DOBRU I ZLU
U dobru i zlu: Upada u romantiku, a svejedno već ima teško jutro
putovanja
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Impresivna okolica
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Narod koji ima "supermoći": Hodaju kilometrima po užarenoj pustinji i žive od mesa, mlijeka i krvi
Turkana
Narod koji ima "supermoći": Hodaju kilometrima po užarenoj pustinji i žive od mesa, mlijeka i krvi
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
novac
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
iznad očekivanja
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Nije zbog poreza
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Zašto Trump i desnica žele uništiti milijardera Georgea Sorosa
Česta meta
Zašto Trump i desnica žele uništiti milijardera Georgea Sorosa
lifestyle
Adriana Ćaleta-Car u puloveru kratkih rukava i suknji s naborom
Šik izdanje
Adriana Ćaleta-Car u puloveru koji je nekim ženama nepraktičan i suknji koja će se svidjeti mnogima
Street style: Smeđa boja na zagrebačkoj špici
HIT SEZONE
15 Zagrepčanki odobrilo najveći jesenski trend, sviđa li se vama?
Breakup bob: Novi trend koji će se svidjeti mnogim ženama
Breakup bob
Jeste li znali da je ovo najčešća frizura nakon prekida veze? Mnogima će se svidjeti ovaj trend
sve
Poznato je zašto Sejda Bešlić nije bila na sprovodu supruga Halida Bešlića
da ti srce pukne!
Otkriveno zašto Sejda nije bila na sprovodu voljenog supruga Halida Bešlića
Ovako su izgledali posljednji dani Halida Bešlića
''inzistirao je da...''
Ovako su izgledali posljednji Halidovi trenuci u bolnici: ''U samo tri dana potpuno je kolabirao...''
Zaručila se Melina Džinović
godinu dana nakon razvoda
Zaručila se bivša supruga Harisa Džinovića! U bračnu luku uplovit će sa starijim milijunašem
Piletina u umaku od limuna i papra
Za 20 minuta

Brzo i bez puno suđa: Sočna piletina u umaku od limuna i papra

Piletina u bogatom svilenkastom umaku s limunom i paprom savršeno balansira između kremastog i osvježavajućeg, a gotova je za samo 20 minuta. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Carbonara Hrana i piće
    I restorani griješe...

    Mamma mia! Greška koju baš nikada ne smijete napraviti kada radite carbonaru

  • Piletina u umaku od limuna i papra Hrana i piće
    Za 20 minuta

    Brzo i bez puno suđa: Sočna piletina u umaku od limuna i papra

  • BBQ piletina iz pećnice Hrana i piće
    Puna okusa

    BBQ piletina - iz pećnice: Jednostavno, fino i gotovo za čas

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close