Na zapadnom dijelu otoka Brača u mjestu Bobovišća smještena je ova kamena kuća na dvije etaže koje su međusobno povezane unutrašnjim stepenicama.

Kamena kuća obuhvaća pet spavaćih soba sa šest kreveta za maksimalni smještaj osam osoba. Upravo zato idealan je izbor za veće društvo koje želi zajedno uživati u odmoru okruženo prekrasnom prirodom.

Mala kuća Mia kod Bosiljeva - 1 Putovanja Sat vremena od Zagreba: Zelena oaza s bazenom za lakše podnošenje ljetnih vrućina

Na raspolaganju su vam i dobro opremljena kuhinja, dvije kupaonice, kao i besplatno parkiralište. Ako vam se ne da prošetati do mora, osvježiti se možete i u bazenu u sklopu kuće uz koji se nalazi i sunčalište.

Tu je i prostrana terasa za ugodno druženje s prijateljima i obitelji na otvorenom na kojoj možete uživati u hladovini uz čašu omiljenog pića s vanjskim roštiljem za pripremanje jednostavnih, a ukusnih ljetnih specijaliteta.

Šumska oaza, Gorski kotar - 4 Putovanja Šumska oaza: Hrastova kuća za bajkovit ljetni odmor u Gorskom kotaru

Kuća na Braču iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1280 kuna na noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Bazen i prekrasna terasa za uživanje na otvorenom Bazen i prekrasna terasa za uživanje na otvorenom (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju