Stiglo nam je i ljeto, a s prvim danom ljeta i najava toplijeg vremena. To znači samo jedno – uživanje na godišnjem odmoru uz obilje ukusne hrane može početi. Potrudili smo se i za vas pronašli top-ponude za gastronomske guštancije i putovanja s dodatnih 10 % popusta.

Putovanja ili hrana? Odabir i nije tako težak, a mi ćemo reći, naravno, oboje. Spojite ugodno s korisnim i provedite ljeto na nekoj od hrvatskih destinacija, podržite naše, putujte, istražite hrvatske kutke i dobro se naguštajte u lokalnoj hrani koju hvale mnogi.

Kontinent ili more, svejedno je jer dobar provod je zagarantiran. Bilo da volite boraviti tik uz more ili pak istraživati netaknutu prirodu kontinentalne Hrvatske, wellness užitke ili aktivni odmor, luksuz ili bezbrižan odmor, sve ovo možete pronaći u Hrvatskoj i zaista nema potrebe za putovanjima iznad granica lijepe naše.

Sigurni smo u jedno – bit će vam super. Birati možete između kontinentalnog odmora u Međimurju, guštanja u Pirovcu, Vodicama, Trogiru, Podgori, Makarskoj, Biogradu na Moru, pa čak i na Zrću. Odvažite se na avanturu i istražite neki od hrvatskih bisera u kojima možete uživati u dodatnih 10 % popusta.

Iskoristite priliku na vrijeme jer čeka vas bezbrižan i siguran odmor u Hrvatskoj. Zaronite u more i vrtoglave popuste na Crnom Jaju koje vam donosi dodatnih 10 % popusta na odabranih 10 putovanja za plaćanje pohranjenom Mastercard® ili Maestro® karticom!

Planirajte odmor na vrijeme uz fantastične popuste, gdje vas čekaju ponude s čak do 56 % popusta. No to nije sve - od 20. 6. do 30. 6. upecajte dodatnih 10% popusta na 10 odabranih putovanja za plaćanje pohranjenom Mastercard ili Maestro karticom! Putovanja s popustom potražite ovdje. Nemojte čekati s rezervacijom i nemojte zaboraviti pohraniti svoju Mastercard ili Maestro karticu.

Nakon što ste se odlučili gdje ćete putovati, vrijeme je da se dobro naguštate u hrani. Na gastronomske užitke uvijek smo spremni potrošiti više jer, priznajte, hrani rijetko tko može odoljeti. Mi priznajemo da putovanje bez hrane za nas nije putovanje, stoga će vaš ovogodišnji odmor i ljeto biti ispunjeno finim okusima lokalne hrvatske gastronomske ponude.

Vaše gastroputovanje može započeti posjetom Crnom Jaju, na kojem vas čeka više od 40 gastronomskih ponuda diljem Hrvatske kojima je teško odoljeti. Osjetite rapsodiju okusa do posljednjeg zalogaja uz bogate menije i raskošnu ponudu gurmanskih delicija i autohtonih jela za romantična ili prijateljska druženja!

I ovdje vas čeka dodatnih 10 % popusta u terminu od 20. 6. do 30. 6. na sve gastroponude za plaćanje pohranjenom Mastercard ili Maestro karticom. Ne zaboravite, da biste ostvarili popust, kartice prethodno trebate pohraniti. Klopajte fino zahvaljujući neodoljivim ponudama koje se nalaze ovdje. Sretan put, dobar tek i podržimo naše!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju