Tema: #Makarska

Luda imena sela i gradova: Batman, Tumidaj, Skočiđevojka, Babina Guzica....

6.9.2017
Tužno

Sudeći prema nazivima, u Cugovcu i Pivnici Slavonskoj najbolji je tulum, a u Krvavici i Kajgani nitko ne ostaje gladan...

Kamena kuća na Makarskoj rivijeri idealna za jesenska druženja s ekipom

17.10.2018
Vila Silva u Tučepima - 7

Ova impresivna trokatnica od 190 četvornih metara nalazi se kod Tučepa, odnosno podno čarobnog Biokova, a može primiti deset osoba.

Ponuda za romantično guštanje u Sensimaru: Luksuz u srcu makarske rivijere koji si trebate priuštiti

17.5.2018
Zalazak sunca nad Makarskom - 2

Odlična lokacija okružena sadržajima koje oboje možete koristiti, udoban smještaj koji će vas opustiti i dati dašak elegancije i nerazmišljanje o svakodnevnim stvarima, poput onoga tko danas kuha, a tko pere suđe...

3 odlična mjesta u Hrvatskoj za savršeno ljetovanje u rujnu

17.8.2017
Zalazak sunca nad Makarskom - 1

Volite li istraživati i boraviti u turistički manje poznatim mjestima? Ako je odgovor potvrdan, onda je Seget Vranjica pun pogodak za vas.

Najljepše plaže na Jadranu! Vrijeme je da istražite Makarsku rivijeru

13.4.2017
Zalazak sunca nad Makarskom - 1

Upravo je proljeće idealno vrijeme za posjet makarskoj rivijeri i to iz nekoliko razloga. Turista ima puno manje nego ljeti kada je gotovo nemoguće uhvatiti mjesto na plaži, cijene su tada daleko više, a stići autom pravi je izazov.

S ponistre se vidi Makarska: Neopisiva ljepota diva koji se uzdiže iz Jadrana

26.2.2016
img placeholder

Svoj put po Biokovu dokumentirao je autor bloga Brod u boci, koji je strastveni planinar, hodač po prirodi, zaljubljenik u more, brodove i planine...

Vikend vinskih festivala: Osijek & Makarska

28.4.2015
img placeholder

I dok se u Makarskoj ovog vikenda nastavlja sjajan vinski događaj započet prošlog tjedna u Splitu, i osijek ima što za ponuditi ljubiteljima napitka na bazi plodova vinove loze. Dakle, ili u Dalmaciju, ili u Slavoniju, bitno je da pijete samo dobra vina!

Identificirani lebdeći objekti nad Makarskom!

10.2.2015
img placeholder

Orkanska bura u Dalmaciji predstavlja veliku opasnost za sigurno kretanje na kopnu i moru, te ruši sve pred sobom. Njena snaga nanijela je nad Makarsku oblake u zanimljivim formacijama, koje neodoljivo podsjećaju na neidentificirane leteće objekte iz znanstveno-fantastičnih filmova!