Tražite li smještaj u idiličnoj prirodi za odmor od betona, bacite oko na skriveni biser na sat vremena vožnje od Rijeke te dva sata od Zagreba. Ovaj biser udaljen je tek deset minuta vožnje od granice, a nalazi se u slovenskom Kostelu.

GOZDNE VILE va VRTI, koje smo pronašli na Bookingu, neumorno skupljaju pohvale gostiju i imaju izrazito visoku ocjenu: 9,8.

"Očekivali smo mirno mjesto za odmor od buke i žurbe. Definitivno smo dobili više nego što smo mogli zamisliti. To je zaista mirno mjesto kojim upravljaju najgostoljubiviji ljudi na svijetu. Ondje možete provesti vrijeme u blizini prirode, ali uz sve blagodati civilizacije (kupaonica, struja, ljetna kuhinja itd.)", pišu gosti iz Poljske koji nisu našli niti jednu zamjerku.

"GOZDNE VILE va VRTI u Kostelu nude smještaj s vrtom, pristup terasi i besplatno parkiralište. Jedinice u luksuznom šatoru imaju privatni ulaz i zvučnu izolaciju kako bi gosti mogli uživati u mirnom boravku. Tu je i kupaonica s tuš-kabinom u nekim jedinicama, zajedno s ogrtačima, papučama i sušilom za kosu.

GOZDNE VILE va VRTI - 3 GOZDNE VILE va VRTI - 3 (Foto: Booking.com)

U luksuznom šatoru jedinice su opremljene posteljinom i ručnicima. Tijekom toplijih mjeseci možete koristiti opremu za roštilj i uživati na privatnoj terasi", kažu vlasnici i dodaju kako kraj možete istražiti biciklom, planinariti i šetati se, kao i krenuti do predivne Kupe.

Drvene kućice izgrađene od ekoloških materijala pružaju ugodno iskustvo boravka tijekom cijele godine, bez straha od vlage ili hladnoće. Gosti se mogu opustiti u vrućoj kupki, uživati u ukusnom doručku i sve to doživjeti u zagrljaju prirode. 

Više o cijenama i sadržajima doznajte ovdje. 

Za digitalne nomade: Luksuzna kamp-kućica opremljena svemirskom tehnologijom CyberTrailer - 5 CyberTrailer - 4 CyberTrailer - 3 +1 CyberTrailer - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju