Američka tvrtka Living Vehicle iz Santa Barbare predstavila je luksuznu kamp-prikolicu CyberTrailer, dizajniranu posebno za Teslin Cybertruck. Luksuzno opremljena kamp-kućica dolazi s instaliranim Starlinkom i sama proizvodi električnu energiju i vodu, pa sasvim mijenja pojam slobode.

Naručiti je možete i sada, a isporuke počinju početkom 2025. Cijena? I dalje je niža od većine cijena "pravih" kuća na našem tržištu – malo više od 160 tisuća eura. Kućica je osmišljena za (do) pet osoba, a zahvaljujući modularnom dizajnu u njoj je sve što vam treba – i kada vam treba.

U nekoliko pokreta dnevni se prostor pretvara u blagovaonicu s pravim jedaćim stolom, a da biste ušli u spavaću sobu, samo trebate spustiti krevet sa stropa. Kućica skriva i radni prostor za dvoje, a terasa na stražnjem dijelu lako postaje rampa uz pomoć koje ćete lakše pohraniti svoje druge motorne igračke, pa osim kao kamp-kućica može služiti i kao kamp-garaža.

U CyberTraileru svaki je centimetar iskorišten kako bi pružio svu udobnost doma, a njegova vrhunska tehnološka opremljenost idealna je za digitalne nomade koji sanjaju avanture u prirodi. Solarna tenda proizvodi energiju za sve uređaje u kućici, ali ima i EV 2 priključak pa rutu ne morate prilagođavati stanicama za punjenje.

Osim što stvara vlastitu električnu energiju, CyberTrailer proizvodi i reciklira vodu, pa uvodi sasvim novu razinu samodostatnosti, čak i višemjesečne, u simbiozi s najsuvremenijom tehnologijom. Sve luksuzne i tehnološke značajke ove kamp-kućice, ipak su samo u službi potpunog stapanja s okolinom i uživanja u prirodi.

Uključi se u Jesenski Đir: Bicikliraj po Hrvatskoj i osvoji super nagrade Bikademy - studij Zaprešića, Brdovca i Pušće - 8 Bikademy - studij Zaprešića, Brdovca i Pušće - 7 Bikademy - studij Zaprešića, Brdovca i Pušće - 6 +14 Bikademy - studij Zaprešića, Brdovca i Pušće - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju