„Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju, što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju“, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village u Termama Tuhelj.

Novi Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. Investicija vrijedna tri milijuna eura, realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

Suvremeni glamping resort Terma Tuhelj nadogradnja je na kamp Vita s pet zvjezdica, otvoren prošlog ljeta. Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

Glamurozno kampiranje posljednjih godina globalni je trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. No u ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku.

Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a u Glamping Villageu servira se i – lokalni doručak u košarici. Doručak se priprema prema željama gosta, koji će svoju košaricu punu lokalnih i svježe uzgojenih namirnica svako jutro dobiti u svojoj kućici.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju