S prvim danima jeseni počinje prilagodba našeg tijela na nove izazove i hladnije dane. Poslušajte svoje tijelo i priuštite mu zdrav odmor u jednoj od najaktivnijih destinacija Hrvatske – Termama Sveti Martin. Priroda ovdje još uvijek dominira, svjež zrak razbuđuje, hrana je domaća, obroci su hranjivi, a tu je i bogata Wellness ponuda koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Donosimo vam 7 razloga zašto provesti jesen u najsjevernijoj županiji – Međimurju.

Svijet sauna jedan je od brojnih načina kako možete doprinijeti svom zdravlju na Namaste detox vikendu. “Briga o sebi nije luksuz. Briga o sebi je potreba.” Oslobodite se misli koje negativno utječu na Vaš um, prepustite se snazi drevnog Panonskog mora i zaronite u ljekovitu termomineralnu vodu. Izbacite toksine iz svojeg tijela i ispunite svoj organizam svježom energijom. Vašem će tijelu pogodovati sauniranje, a um odmoriti možete na Mindfulness meditaciji i jogu trening s uključenim ioniziranom čajem. Sve to, uz dvije detox večere u Healthy Dining restoranu Le Batat te uključenim BIOScanom i HRV Scanom općeg stanja organizma i sklonosti oredeđenim zdravstvenim problemima, dio su regenerirajućeg paketa osmišljenog za dva noćenja. Svakog jutra čekat će vas bogati buffet doručak s lokalnim i svježim namirnicama, a svake večeri zdrava večera. Ono što Terme Sveti Martin izdvaja od ostalih resorta i termalnih kupališta je i činjenica da sami proizvode kozmetiku koja se koristi u Wellness Centru kao i u saunama. No, osim što gosti mogu uživati u pilinzima, oni ih i sami, uz pomoć Healthness managera mogu i naučiti kako pripremiti.

PR PR (Foto: PR)

Smjestili ste se u Sveti Martin na Muri, a netaknuta priroda vas okružuje. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka. To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu.

Osim hrane, u standardnoj je ponudi i vino. Zapravo, Međimurje se uzdiglo na razinu najboljih europskih i svjetskih vinskih regija. Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina njeguju se još od antičkog doba, a kvalitetu dokazuju prestižne Decanter nagrade i pohvale koje međimurski vinari nižu jednu za drugom. Upravo je studeni prosinac u kojem se slavi vino, a Terme Sveti Martin upravo za sve ljubitelje kapljice zdravlja, donose i poseban paket za Martinje koji donosi bogat program u periodu od 12. do 14. studenog.

PR PR (Foto: PR)

Po međimurskim cestama i puteljcima možda ćete uočiti puno biciklista. To je sasvim logično: njih čeka najprije vožnja kroz lijepu prirodu i teren prošaran brežuljcima, šumama, šumskim putevima i označenim biciklističkim stazama, pa slatka briga biranja iz dobre ponude restorana ili zanimljivosti koje vrijedi pogledati. Zatim odmor i opuštanje na svježem zraku.

S vremena na vrijeme, potrebno je napraviti čišćenje organizma. Opustite se uz ionizirani čaj i pratite sve pozitivne učinke negativnih iona na vaš organizam – očistite se od toksina, revitalizirajte organizam i osjećajte se bolje. Jeste li znali da je velika koncentracija negativnih iona zapravo pozitivna za vaše tijelo? Upravo ćete u blizini vode (rijeke i jezera) te u blizini šuma pronaći veću koncentraciju negativnih iona nego u gradu, a Terme Sveti Martin smještene su upravo u srcu šume, nedaleko rijeke Mure. Zato, ove jeseni odaberite Međimurje za svoj dugo zasluženi vikend odmor.

Više informacija potražite ovdje.

PR PR (Foto: PR)

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju