Turisti koji posjete Hrvatsku oduševljeni su brojnim plažama, prekrasnim živopisnim krajolicima i povijesnim znamenitostima kao i svježoj mediteranskoj hrani i dobrim vinima - piše Business Insider, koji nije propustio napomenuti i da je moguće posjetiti prekrasne lokacije u Dubrovniku i okolici Splita u kojima je snimana hit-serija “Igra prijestolja”. Bitno je samo izbjeći vrhunac turističke sezone u srpnju i kolovozu...


Brazil je također je na popisu preporuka, kao i posjet Portlandu u SAD-u, koji ima reputaciju zanimljive nerazvikane destinacije sa sjajnom gastronomskom i umjetničkom scenom. Tu je još i Island, koji sa svojim geotermalnim izvorima i prekrasnom prirodom ponovno postaje magnet za turiste, Kuba, te Tel Aviv kao vrlo privlačna destinacija za LGBT zajednicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na listi su i užurbani Hong Kong, safari avantura života u Botswani, Tokio, Tajland, Veliki koraljni greben, Nikaragvu, Berlin... A Hrvatska i dalje na prvome mjestu - počašćeni smo! Dakle, kad ovoga ljeta vidite Amere u susjedstvu, pozovite ih na bevandu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju