Glavna baza i terminal za hidroavione European Coastal Airlinesa bit će lokacija Divulje - Resnik kraj splitskog aerodroma. Potvrđene su još četiri lokacije na kojima su investitori uspjeli ishoditi sve dozvole - Jelsa, Korčula, Rab i Pula. Na još nekoliko potencijalnih lokacija traju pregovori, ali poznavajući hrvatsku birokraciju...

Klaus Dieter Martin na stranicama ECA Hrvatska najavio je uskoro nove internet stranice tvrtke na kojoj će se između ostalog postaviti rezervacijski sustav, te će se osim kupnje karata za sve linije moći rezervirati hotel, unajmiti automobil, rezervirati taksi ili dobiti najnovije informacije poput preporuke restorana, piše Poslovni.hr.

Zrakoplovi KLM-ove podružnice Cityhopper od 26. svibnja do 25. listopada svakodnevno će letjeti na ruti Amsterdam-Zagreb, najavljeno je iz ove slavne nizozemske aviokompanije. Zagreb i Amsterdam povezivat će zrakoplov Embraer 190, koji raspolaže sa 100 sjedala.


Red letenja je vremenski prilagođen kako bi putnici mogli koristiti KLM-ovu mrežu od 160 odredišta širom Europe i svijeta, kaže se u obavijesti KLM-a, te da otvaranjem nove linije iskazuju svoj veliki interes za hrvatsko i bosanskohercegovačko tržište, javlja Lider Press.

U hrvatskom Ministarstvu turizma podsjećaju da nam iz Nizozemske godišnje dođe više od 320 tisuća turista, tako da s pravom treba podignuti čaše!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju