Karta je nastala po uzoru sličnih mapa svjetskih gradova. Namijenjena je svima onima koji žele vidjeti i probati što je novoga na gastro planu u Zagrebu. Nabaviti se može u svim poznatijim hotelima grada Zagreba, informativnim centrima Turističke Zajednice grada Zagreba, na transportnim punktovima, kao što su zračna luka, glavni kolodvor, autobusni kolodvor te unutar vozila Taxi službe.

Na karti se nalaze za sada 33 ugostiteljska objekta koja su autori karte izabrali prema prepoznatljivosti, kvaliteti i dobrim gastro kritikama. U pripremi je i drugo izdanje karte Hello Zagreb, a autori najavljuju i posebno Božićno izdanje koje će osim ugostiteljskih događanja sadržavati i druge turistiičke ponude, kao što su adventski sajmovi, mjesta božičnih okupljanja i ostalih blagdanskih događanja.

U tijeku je izrada karte za sva turistička odredišta u Hrvatskoj, koja nemaju slične vodiče u ponudi za svoje potrošače. Nakon Hello Zagreba, u izradi je Hello Umag, Hello Varaždin, Hello Rovinj, Hello Opatija, Hello Split, Hello Zadar... Uskoro će karta dobiti i svoje m izdanje za smartphone "Hello Croatia.eu", prenosi Bussines.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju