Ovo je odredište koje će se svidjeti ljubiteljima glazbe. Zgrada u selu umjetnosti i obrta Icheon u Južnoj Koreji izgleda kao gigantska akustična gitara. U njoj možete prespavati zahvaljujući internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb.

Točnije, možete prespavati u vratu gitare, odnosno u apartmanu na trećem katu koji ima odvojeni ulaz od ostatka zgrade i prostranu terasu za uživanje.

Stan obuhvaća spavaću sobu za maksimalni smještaj dvije osobe, kuhinju i kupaonicu s toaletom, a iznajmljuje po cijeni od oko 490 kuna za noć.

Vlasnik koji se na Airbnbu predstavlja kao Sungwon otkrio je da je njegov otac – inače veliki zaljubljenik u gitare zaslužan za vanjski izgled ovog nesvakidašnjeg smještaja.

Otac ne samo da svira gitaru, već ih izrađuje u radionici na prvom katu zgrade. Odsjednete li u ovom prostoru, možete je posjetiti, pa čak i otići na satove sviranja ukulelea.

Što vas čeka u gigantskoj akustičnoj gitari pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Kućica na rubu litice: Smještaj s pogledom koji se nikad ne zaboravlja Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 8 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 7 +4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju