Tema: #južna koreja

Pjongčang: 10 stvari koje niste znali o domaćinu Zimskih olimpijskih igara

8.2.2018
Pjongčang - 3

Pjongčang često brkaju s glavnim gradom Sjeverne Koreje Pjongjangom. Upravo zato pokrenuli su veliku medijsku kampanju kako bi svijet naučili razliku između tih dvaju mjesta.

Kava koju vam je žao popiti jer je pravo umjetničko djelo!

8.9.2017
Umjetnost kave

Njegove lude kreacije priskrbile su mu gotovo 200 tisuća pratitelja na Instagramu, a iako je najpoznatiji po umjetničkim djelima, na zahtjev mušterija Lee na kavi bez problema „nacrta“ i Malog princa ili naslovnicu korejskog izdanja časopisa Vogue.

Korejska "caka" za besplatni javni prijevoz

17.7.2017
Seoul

Mnogi Korejci upiru prstom u Kinu, smatrajući da loš zrak dolazi iz njihovih industrijskih zona, dok ostali ipak traže grešku unutar svoje države koja je zadnjih godina povećala upotrebu ugljena i dizelskih goriva.

Čudesni viseći vrtovi iznad Seoula

20.6.2017
Viseći vrtovi u Seoulu

Ideja za park nastala je prije dvije godine kad je nizozemska arhitektonska tvrtka MRVDV pobijedila na natječaju za uređenje parka koji će se protezati iznad grada.

7 mjesta izvan Hrvatske koja obavezno morate vidjeti u jesen

12.10.2015
img placeholder

Povijesna regija smjestila se na sjeveroistočnom dijelu zemlje. Ovdje se zapravo radi o dolini, okruženoj planinama. Rijeke, potoci, šume i netaknuta priroda čine Maramures pravim draguljem starog kontinenta

Najzatvorenija zemlja svijeta malo po malo se ipak otvara

21.8.2015
img placeholder

Najzatvorenija zemlja svijeta, malo po malo se ipak otvara, tako da, ako imate dovoljno volje i želje možete rezervirati obilazak vlakom ovaj „socijalistički raj“!