''Zapravo smo došli uživati u lokalnim delicijama, a onda skidati kalorije u vožnji kvadovima po Papuku'', rekla je Nana, a s njom se složio i Silvije kojemu su, uz sve povijesne zanimljivosti kao što je ona da je Papuk prvi hrvatski UNESCO Geopark proglašen još 2007., kvadovi bili najbolji dio ture, pogotovo na savršen sunčan dan kakav je njih zadesio.

 

''Mislim, možda jesam pristrana jer sam napola Slavonka, ali Slavonija je stvarno najljepša sad u jesen. Zato je ovo idealan trenutak za posjetiti platformu priceless.com na kojoj, osim ekskluzivnog odmora u Slavoniji, možete pronaći i druga nezaboravna iskustva od fine dininga do jedinstvenih privatnih tura.

Papuk Papuk (Foto: PR)

Što možete očekivati na ovoj slavonskoj avanturi?

Trodnevni bijeg u slikovitu Slavoniju uključuje dva noćenja u hotelu Sax-Win, s jacuzzijem u sobi i svakodnevnim kontinentalnim doručkom. Prvog dana, posjetit ćete poznatu vinariju Galić i kušati tri vrhunska vina, nakon čega slijedi večera u šarmantnom restoranu Zlatni Lug. Sljedećeg dana, opustit ćete se uz masažu prije nego što se uputite na dvosatnu vožnju kvadom kroz Papuk te posjetiti vinariju Soldo kako biste kušali pet vrhunskih vina, uz večeru u Slavonskoj Kući. Osim toga, trećeg dana čeka vas izazov penjanja po stijenama kako biste zaokružili svoju avanturu i to sve za korisnike Mastercard kartica.

Slavonske delicije Slavonske delicije (Foto: PR)

Rezervirajte svoj hedonistički i aktivni vikend u prelijepoj Slavoniji okupanoj jesenskim bojana na platformi priceless.com te tamo istražite i druge ekskluzivne ponude i pogodnosti za korisnike Mastercard kartica.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mastercard po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju