Nedaleko od Glavice i Zelene magistrale, uz Park prirode Medvednica smjestilo se rustikalno imanje u prirodi. Dovoljno udaljena od grada, Dedina kućica nudi tišinu i mir, a opet je dovoljno blizu "civilizacije" da vam ne treba dulje od dvadeset minuta vožnje od zagrebačkog centra. Oaza okružena zelenilom namijenjena je okupljanjima i druženjima te ima sve što je potrebno za proslave, osim hrane i pića.

Idilično imanje s velikim dvorištem, parkingom za deset automobila, sjenicom i roštiljem, kao i dječjim parkom, prima do 30 osoba u vanjskom dijelu, koliko ljudi stane za masivni stol i još jedan dodatni koji se postavlja prema potrebi. U sklopu unutrašnjeg dijela Dedina kućica može ugostiti 12 osoba za druženje, ali ne postoji opcija za spavanje. Tu se nalazi mala kuhinja s blagovaonicom, prostorija sa stolom i klupama, dječja soba koja služi kao igraonica te kupaonica s WC-om.

Dedina kućica - 5 Dedina kućica - 5 (Foto: Christian Tubikanec)

Kućni ljubimci su dobrodošli, ali ne i raskalašene zabave, pa je za momačke zabave i slično partijanje bolje potražiti neku drugu adresu. Osim Dedine kućice, domaćini u Borčecu iznajmljuju i Dedinu konobu, kao i Dedinu sjenicu, a više o tome možete doznati na njihovim internetskim stranicama. U ljetnom periodu cijena najma Dedine kućice do 20 osoba je 400 eura.  

Bakina juha, šaran na rašlje, domaći kruh i gibanice - ne prisjećamo se djetinjstva, nego vas pozivamo u Lonjsko polje Seoski turizam Ravlić - 15 Seoski turizam Ravlić - 14 Seoski turizam Ravlić - 13 +10 Seoski turizam Ravlić - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju