Bilo da osjećate jesensku spremnost za nove radne pobjede ili „napucanost“ energijom od pandemijskog mirovanja, pronašli smo savršen teren za aktivnu zabavu: Capriccia sportski i adrenalinski centar kraj Petrinje.

Osnovala ga je, kako sami kažu, „velika obitelj s puno ideja“ i radi cijelu godinu – bez obzira na „kišu, snijeg ili paklenu vrućinu“. Nalazi se u malom mjestu Nebojan u blizini Petrinje i rijeke Kupe. Tako omogućava ogroman prostor za aktivnosti, a opet dovoljno mira i privatnosti u prirodi. Staru kuću okružuje pitoreskna okućnica, a nedavno je registrirana i kao ruralna kuća za odmor.

Ima li boljeg načina za provođenje vikenda od adrenalinske avanture s prijateljima ili kolegama?

Kutak za lijep trenutak

Centar služi za rekreaciju i adrenalin, ali i zabavu i opuštanje. U ponudi je pregršt aktivnosti: paintball, splatmaster, streličarstvo, vožnja berger/ketller vozilima, skijanje na travi, skakanje na tubama, stolni i „pravi“ nogomet, pikado

Tu su i bungalovi koji mogu primiti do 20 ljudi, a možete organizirati i rođendane, proslave godišnjica, djevojačke i momačke zabave, izlete, team buildinge… Ukratko, idealna lokacija s aktivnostima za nas još razigrane.

Ostavite svoje aute na parkingu i bacite se u vožnju quadom preko livada i šuma. Ako to dosad niste probali, sad je savršena prilika, jer s vama je i stručni vodič koji se brine o svemu.

Isprobajte paintball na otvorenom, s novom opremom. Gađanja dezinficijensima još nema, ali je oprema čista i usklađena s higijenskim propisima. Isto vrijedi i za streličarstvo, a oni koji bi radije promatrali sa sigurne udaljenosti mogu se opustiti uz bazen ili čak u frizerskom salonu (ipak će biti i fotografiranja na izletu).

Ključ uspjeha u nemogućim okolnostima

Već pri samom pogledu na centar jasno je kako je ovdje uloženo puno truda, a oduševila nas je i gostoljubivost domaćina. Svojim gostima posvećeni su u potpunosti, čemu svjedoče i odlične recenzije. „Kod nas grupe imaju svoju privatnost, sve ide po dogovoru, unaprijed i nema guranja ni gužvanja“, objašnjava nam vlasnica Ivančica Kudlek.

Vlasnici su titule Suncokret ruralnog turizma, dobivaju priznanja turističke zajednice za Adrenalinsku turu na Banovini, a ovaj mjesec dobili su i posebnu zahvalnicu Udruga osoba s invaliditetom za organiziranje sportsko-rekreativnih aktivnosti u sklopu ljetnog kampa „Mi to možemo“.

Kako izgleda atmosfera u centru, svjedoče vesela lica na fotografijama i smiješnim snimkama koje možete pogledati na njihovu Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

S aktivnostima ne staju, već planiraju uvoditi i nove sadržaje. Neki se začude nad tim entuzijazmom, naročito u petrinjskom kraju i u okolnostima koje je donijela 2020. godina, no marljivi i vedri domaćini ne brinu se.

„Bez obzira na sve, mi smo uvijek unaprijed popunjeni. Još uvijek ima nas upornih koji vjerujemo da se može, pojedinaca koji guramo tu priču. Radimo već godinama i idemo samo naprijed. Puno rada i sve se može'', smije se Ivančica.

Centar je otvoren cijelu godinu, a kako postoji mogućnost pripreme hrane na roštilju, cateringa i organiziranja team buildinga, predlažemo da isprintate njihovu ponudu i slučajno je „zaboravite“ na uredskom stolu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju