Kupanje, pješačenje, bicikliranje, ronjenje… popis aktivnosti kojima se možete baviti na Murteru, uz kupanje na predivnim plažama je doista podugačak. A ako uživate u kampiranju, mogla bi vas razveseliti vijest da kamp Jezera Lovišća nudi besplatan odmor u periodu od 7. 10. do 1.11. Javite li se na vrijeme dobit ćete izvrsna mjesta uz more, s priključkom za vodu - a neće vam nedostajati niti internetska veza. Plaća se samo boravišna pristojba.

„Listopad je jako lijep na otoku, kada se beru masline, a temperature su pogodne za razne izlete“, kažu u kampu te dodaju:

„Kampiranje u kampu Jezera Lovišća pruža pravi doživljaj Mediterana, pogled na more, tišinu divljine i aromatični miris okolnih stabala i biljaka. Jedinstvena terasasta struktura terena parcela omogućuje smještaj svim tipovima kampista (kamper, kamp prikolica, šator). S obzirom na dugu obalu većina parcela se nalazi prvi red do mora.

Zaljev Lovišće u kojem je smješteno naselje, pruža prirodni zaklon od jakih vjetrova i struja. Zaljev ima i jednu od najljepših plaža na otoku Murteru do koje vas od vaše kamp parcele dijeli nekoliko koraka. Parcele su izuzetno bogate vegetacijom. Gotovo 90% parcela pošumljeno je prirodnim i autohtonim vrstama bora, maslina i hrasta crnike“. 

Ne treba zaboraviti niti uvalu Lovišća i veliku šljunčanu uvalu s betoniranim dijelom i hladom borove šume, koja ima i kafić i restoran. U kampu ćete pronaći i četiri teniska terena s rasvjetom pa se može igrati i noću, mini-golf terene i stolni tenis. Oprema za rekreaciju (reketi, loptice, palice za golf) može se tražiti na recepciji. Nedaleko od kampa pronaći ćete i tri nacionalna parka - Kornate, Slapove Krke i Paklenicu, a možete se baciti i na istraživanje obližnjeg Vranskog jezera.

Naš suradnik Romeo Ibrišević upravo se vratio s odmora iz kampa Jezera Lovišća i toplo ga preporučuje, a njegove fotografije kampa možete pogledati u našoj galeriji. Šator je unajmio, a tko želi može razmisliti i o unajmljivanju kampera ili kupnji šatorske prikolice.

Odabrao Google: 10 najboljih dvoraca i palača u Hrvatskoj Barokna palača Eltz u Vukovaru Dioklecijanova palača u Splitu Stari grad Ozalj +0 Dvorac Trakošćan

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju