Skypool je ime zapanjujućeg beskonačnog bazena i velike atrakcije hotela Alpin Panorama Hubertus u Valdaori u južnom Tirolu u Italiji.

Ovaj bazen dug je 25 metara, širok 5 metara, te ima dubinu od 1,3 metara. Izdiže se na visini od 12 metara te se savršeno sljubljuje s okolinom, pa kada se u njemu nalazite čini vam se kao da lebdite između neba i zemlje.

San Alfonso del Mar, Čile Putovanja Bazen velik poput oceana: Osvježenje u kilometar širine i 3,5 metara dubine

Pruža pak zapanjujući pogled na Dolomite i planine Vedrette di Ries. Skypool se prostire u sklopu parka površine 5000 četvornih metara, a osim hotela tu ćete naći i spa centar s južnotirolskom saunom i turskom kupelji.

S obzirom na to da se hotel nalazi u neposrednoj blizini popularnog skijališta Kronpalatz, iznimno je popularno odredište i u zimskim mjesecima. Ne čudi stoga što se bazen neprestano održava na ugodnoj temperaturi od oko 30 Celzijevih stupnjeva. Štoviše, poseban je gušt plivati u njemu kad se okolica nalazi pod debelim slojem snijega.

Slika nije dostupna Putovanja Vodeni raj: Bazeni za koje je ulaznica sitnica - pod uvjetom da uspijete do njih doći

Zbog atraktivnosti bazena, ali i same lokacije, ovo je mjesto i vrlo popularno za fotografiranje te dijeljenje na Instagramu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju