Putovanje po svijetu ekipa Punkufera i prijatelja prošle je subote obavila u svega nekoliko minuta, koliko je bilo potrebno da složimo specijalitete Afrike i Azije na tanjur i na pravom europskom pikniku započnemo našu gastronomsku avanturu i isprobavanje okusa s drugog kraja svijeta. Sve to omogućila nam je mala zajednica 'Okus doma', o kojoj smo već pisali, koja je pripremila jela iz država u kojima su rođeni njihovi kuhari. 



Naime, 'Okus doma' je projekt koja okuplja, izbjeglice, odnosno azilante i kroz kuhanje ih nastoji integrirati u drušvo. Integrirali su se 'Okusovci' i 'Punkuferaši' vrlo brzo kroz partiju stolnog nogometa i izvrsnu hranu iz Etiopije, Nigerije, Libanona... za koju su svi tražili repete.

Danas 'Okus doma' djeluje i kao catering pa njihove usluge i savršene zalogaje možete isprobati bilo kada. Dovoljno se javiti ovdje, dogovoriti jelovnik i ostale detalje, a vesela ekipa bacit će se na kuhanje svojih nacionalnih specijaliteta. Naša velika preporuka za 'Okus doma' i jedva čekamo novo druženje!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju