Nije tajna da Boston vrvi Ircima koji se okupljaju u pubovima uz slasni stout i živu muziku, a kako bi to mogli raditi u svojem vrtu ili negdje u prirodi pobrinula se ekipa iz Paddy wagona. Na želje zainteresiranih dolaze na adresu, a sa sobom nose sve što treba za tradicionalni pub na napuhavanje.

Pivo u potocima i krumpirići s curryjem, kriške pastirske pite i za sve što treba kako bi se okusio irski doživljaj brine se ekipa koja se najprije dvije godine bavila istraživanjem kako bi mogli napraviti prototip. Danas se prodaje nekoliko tipova puba na napuhavanje, od najvećeg za 70 ljudi do taverne koja prima 30 gostiju. Čaroliju pružaju detalji poput staklenih prozora, kamina te sitnica od drveta i kamena. Srećom, nemaju pikado jer bi se raspoloženje moglo ispuhati prije kraja zabave.

Pub u vrtu Pub u vrtu (Foto: The Paddy Wagon Pub)

Cijene variraju od oko 15.000 kuna do 30.000, a ovise o veličini puba i drugim zahtjevima. U Britaniji i Irskoj takvi pubovi su sve popularniji prostor za svadbe i vrtne zabave, a ovisno prema dogovoru dolaze i konobari (koji nisu na napuhavanje), kao i zabavljači.

Paddy wagon pub na napuhavanje genijalna je ideja koju bi i naši obožavatelji dobre zabave mogli prepisati od Amerikanaca i napraviti nešto slično, a kako to sve skupa izgleda možete pogledati u videu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju