Sastojci za napitak:
1 velika kruška
100 ml bademovog mlijeka
50 grama nemasnog jogurta
50 grama instant zobene kaše
½ žlice meda
1 žlica bademovog maslaca
½ žlice svježe naribanog đumbira
prstohvat cimeta

Priprema:

Krušku operite, očistite od koštica i narežite na kockice. Stavite u blender i sljubite sa zobenim pahuljicama, mlijekom, jogurtom, medom, maslacem i đumbirom dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Poslužite s prstohvatom cimeta. Živjeli!

Zašto 'pali'?

Kruške su voće s visokim postotkom prehrambenih vlakana koji poboljšavaju probavu. Učinak će biti još veći ako ju jedete s korom, no učinite to samo ako raspolažete nešpricanim organskim proizvodima. Probavu otključava i zobene kaša koja će poboljšati peristaltiku crijeva, dok će cimet ubrzati cjelokupni metabolizam.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju