• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Aktualno #dogadanja

Vinopije pozor! Počinje 9. Zagreb Vinocom 2014. u Esplanadi

Sve je spremno za početak najveće vinske fešte u Hrvatskoj i regiji - 9. Zagreb Vinocom 2014, međunarodni festival vina i kulinarstva, održat će se kao i obično, tamo gdje mu i dolikuje - u hotelu Esplanade Zagreb. Festival će se odvijati 28. i 29. studenog 2014. godine, a sve počinje u petak u 12 sati... Vinimo se!

Punkufer avatar placeholder
pun kufer 18.11.2014 06:31 komentari
viber Created with Sketch.
Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Posebni gosti festivala biti će grupa inozemnih i domaćih novinara koji će od 24. studenoga 2014. godine do svečanoga otvaranja upoznavati Brač, Hvar, Imotski i njihovu enogastro ponudu.

Ovogodišnja će se priredba održati na površini od oko 2500 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.

Zanimljive i uzbudljive i ove godine biti će enogastronomske radionice koje će pridonjeti promociji turizma, vina i gastronomije. Više informacija o listi izlagača i radionicama na stranici Zagreb Vinocom!


Radionice:
Petak 28. studeni 2013

CLUB BOARD ROOM (10 mjesta)

U trendu Little paradise house Lič - 15 Little paradise house Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost Kviz općeg znanja - 3 Lako? Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja Podzemni grad Paklenice - 1 Od tajnog do javnog Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta

13-13:45 h
moderatori: Resit Soley i Marin Berovič
tema: Corvus Wineyards - Suvremena turska vina
opis: Turska sa svojim 1000 autohtonih sorti pripada zemljama Starog vinskog svijeta. Vinarija Corvus je primjer nevjerojatnog uspjeha vinarije nepoznatog vinskog svijeta. Arhitekt Resit Soley je izvanredno talentiran turski vinar koji proizvodi na otoku timijana Bozcaada bordoška vina standardnih sorti u kombinaciji sa začinjenim avtohtonim sortama. Merlot, shiraz, cabernet sauvignon, cabernet franc i malbec na južnim padinama otoka (Yerebakan Mevkii) Resit kombinira s lokalnim sortama cavus, kuntra i karalahana i sa sortama vasilaki i bogazkere, koje nisu autohtone na otoku. Vino od stolne sorte cavus - Teneia bilo je u čašama predsjednika Baracka Obame, kraljice Elizabeta II i pape Benedikt XVI . U radionici, namjenom enološkim ekspertima, vinskim sladokuscima i stručnjacima predstavit čemo Resita Soleya i njegov izbor vrhunskih vina.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

14-14:45 h
moderator: Jelena Šimić-Valentić
tema: Sommelierov izbor
opis: Šampanjac,Rajnski rizling Sauvignon blanc, Pinot Noir, Sangiovese, Malbec, Predikat
cijena ulaznice: 300,-kn
kontakt i rezervacije: Jelena Šimić Valentić 098 1658073
pupitres@pupitres.hr

15 – 15:45 h
moderatori: Dropi promocija doo i Jean Bernard Grenié (Direktor Angelus)
tema: Chateau Angelus – Premier Grand Cru Classe “A”
opis: Chateau Angelus je član grupe Union de Grands Crus de Bordeaux. Vina koja će se degustirati uz odležani biftek od firme Beef shop:
1. Chateau Angelus 2011 – Saint Emilion Grand Cru
2. Chateau Angelus 2010 – Saint Emilion Grand Cru
3. Chateau Angelus 2009 – Saint Emilion Grand Cru
4. Chateau Angelus 2008 – Saint Emilion Grand Cru
5. Chateau Angelus 2007 – Saint Emilion Grand Cru
cijena ulaznice: 950,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

16-16:45 h
moderatori:Joško i Mateja Gravner, Željko Suhadolnik
tema: JOŠKO GRAVNER: REBULA – MOJA KRALJICA
opis: Razvojni put Joška Gravnera od klasičnog konvencionalnog vinara do Gurua s Collija, novo ruho vina od sorte Rebula, i razvoj vina od sorte Rebula /Ribolla gialla kroz godine, od berbe 2006. do 2000.
Vina:
Rebula 2006
Rebula 2004
Rebula 2002
Rebula 2000
Breg 1998
cijena ulaznice: 75,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

17-17:45 h
moderatori: Manuel Hoefferle i Marin Berovič
tema: Suvremena argentinska i čileanska vina
opis: U suradnji s poznatim europskim uvoznikom vrhunskih južnoameričkih vina Hoefferle, u slici i čaši biti če predstavljene razlike oboje zemalja i njihov utjecaj na najzanimljivije sorte vina. Predstavit če se vina dviju najboljih vinarija - Casas del Bosque iz hladnih visina Casablance u Čileu i vina izuzetno uspješne butične vinarije Otero- Ramos iz toplijeg područja Argentine.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

18-18:45 h
moderator: MIVA d.o.o.
tema: Zašto su Krug šampanjci najbolji na svijetu
opis: Kušanje 3 različita Krug šampanjca (Grande cuvee, Vintage i Rose) uz fine zalogaje
cijena ulaznice: 750 kn u pretprodaji, 800 kn na dan radionice
kontakt i rezervacije: tomislav.tuden@miva.com.hr

19-20 h
moderator: Mario Meštrović, Hrvatski sommelier klub
tema: RAZVOJ BOUQUETA EXCLUSIVNIH HRVATSKIH VINA U ČAŠI
opis: Degustacija u liniji na slijepo pet exclusivnih crnih vina iz raznih dijelova hrvatske, praćenje razvoja bouqueta u čaši u vremenskim intervalima 3 puta po 10 minuta. Trenutna organoleptika, određivanje potrebnog vremena dekantiranja, razvojni stupanj i završno, otkrivanje vina.

cijena radionice: 250,00 kn
Broj slobodnih mjesta 10max.
Na radionicu je moguće ući bez ulaznice za vinski festival
kontakt i rezervacije: mario.mestrovic@gmail.com 091 6236 555


Subota, 29. studeni 2013
CLUB BOARD ROOM (10 mjesta)

13-13:45 h
moderatori: Antonio Ivančić i Željko Suhadolnik
tema: CHATEAU CHALON, SPECIFIČNA VINA FRANCUSKE OBLASTI JURA
opis: Francusku vinorodnu oblast Jura u departmanu Jura između Burgundije i Švicarske karakteriziraju vrlo specifična vina ekstremnog izričaja. Proizvode se većna od domaće sorte Savagnin, a obilježava ih vrlo izraženi oksidativni štih. Posebice se to osjeti kod kategorije Vin Jaune, žuta vina, koja se dugo – najmanje po tri godine - drže na dozrijevanju u ne do kraja napunjenim bačvicama i koja se pune u posebne boce zvane clavelin, zapremnine 0,62 litre.
Vina Jura, ponajboljih proizvođača: Macle, Berthet-Bondet i Philippe Buttin - predstavit će rječju i organoleptikom ANTONIO IVANČIĆ, veliki ljubitelj kapljice iz Jura, inače na Plešivici i sam amater-proizvođač vina, uvelike okrenut i maceriranim vinima od bijelih sorata.
MACLE / BERTHET - BONDET / PHILIPPE BUTTIN
1) CREMANT - Macle
2) 2008 TRADITION ( savagnin & chardonnay) -Macle
3) 2005 TRADITION - Berthet - BONDED
4) 2001 TRADITION - PHILIPE BUTTIN
5) VIN JAUNE - 2000- PHILIPE BUTTIN
6) VIN JAUNE - 1998 - PHILIPE BUTTIN
7) CHATEAU CHALON - 2002 - Berthet - BONDED
8) VIN DE PAILLE -- 2008 - PHILIPE BUTTIN
cijena ulaznice: 150,00 kuna
kontakt i rezervacije: Antonio Ivančić, aivancic@imaht.hr

14-14:45 h
moderator: Nenad Trifunović vinopija
tema: Vertikala Plave Grede
Opis: "Greda i Plava Greda su osjetno izvan kategorije, vina najsofisticiranijeg nasljeđa starog svijeta koja nemaju cijenu, čija vrijednost debelo nadilazi norme i konvencije sredine iz koje potječu i paradoks bez premca ovih krajeva općenito." riječi su kojima autor Dnevnika vinopije pozdravlja blatinu hercegovačkog krša u interpretaciji vinara Josipa Brkića. Plava Greda punjena je u vrlo ograničenim količinama i ova radionica predstavlja rijetku priliku za usporedno kušanje nekoliko godišta Plave Grede u moderaciji Josipa Brkića i Vinopije. Istinski poznavatelji, zaljubljenici i oni koji još nisu upoznali Brkićevu stranu blatine imat će priliku uživati u godištima 2012. vs 2011., 2009. vs 2008. te 2007. vs 2006.
Cijena: 120 kn
Kontakt i rezervacije: vinopija@vinopija.com

15 – 15:45 h
moderator: Vivat fina vina
tema: 90+ i 95+ vina
opis: Ova kušačka radionica pružit će mogućnost kušanja i uvida u neka od ponajboljih vina svijeta koje je najvažniji i najpoznatiji svjetski vinski kritičar Rober Parker ocijenio sa više od 90 pa čak i više od 95 bodova: Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blanc (96), H. Bourgeois D’Antan Sancerre Silex (94), Tenuta Guado al Tasso, Guado al Tasso (NA), Penfolds Grange (98), E. Lustau Moscatel Emilin Solera Sherry Reserva (96).
cijena ulaznice: 850 kn
kontakt i rezervacije: Vivat fina vina Boris Ivančić,
tel. 098227285, vino@vivat-finavina.hr

16 – 16:45 h
moderator: Vladimir Tsapelik, vinski stručnjak, degustator na ocjenjivanju Mundus Vini i na drugim velikim međunarodniom vrednovanjima vina, eno-gastro novinar, Moksva, Rusija
tema: Zlatna Ruska vina
opis: Prezentacija ruskog vinogradarstva i vinarstva i predstavljanje, s degustacijom, nekoliko zlatnim medaljama nagrađenih ruskih vina na ovogodišnjem ocjenjivanju Mundus Vini u Njemačkoj
ulaz slobodan do popunjenja 10 mjesta
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

17-17:45 h
moderator: Darko Lugarić, Hrvatski sommelier klub
tema: Zinfandel-Primitivo-Crljenak-Pribidrag
(Jedna sorta četiri vina tri države)
cijena radionice: 45,00 kuna
Kapacitet radionice 10 mjesta
kontakt i rezervacije: 091/522-7778 , lugaric.darko@gmail.com

18-18:45 h
moderator: Mr.sc. Franjo Francem
tema: Vino s najviše svjetskih medalja - iločki traminac
opis: iločkli traminac je najnagrađivanjie hrvatsko vino na svjetskim ocjenjivanjima.
Fascinantna kakvoća i osobnost bit će prikazana u različitosti vrhunskog,predikatnih pa do arhivskog vina.
Plemenitost ove sorte te tradicija u uspješnicama, obilježje je ovog terroira.
Ulaz po pozivu
kontakt i rezervacije: francem.franjo@gmail.com Gsm:098 298096

19-19:45 h
moderator: Mr.sc. Franjo Francem
tema: Chateau Mouton Rothschild
ulaz po pozivu
kontakt i rezervacije: francem.franjo@gmail.com Gsm:098 298096

Petak 28. studeni 2013

CASINO CLUB (30 mjesta)
12-14:45 h
VITEŠKI TURNIR:IZBOR HRVATSKOGA VITEŠKOGA VINA

15-15:45 h
moderator:Tomislav Stiplošek
tema:PREDSTAVLJANJE I DODJELA NAGRADE BIJELI GROZD
kontakt i rezervacije:Silvija Munda, mob:091 9722 786
e-mail: silvija.munda@gmail.com

16-16:45 h
moderator: Nenad Trifunović-Vinopija
tema:NOVE IDEJE ZA ISTARSKI TERAN
opis: Iskoristivost istarskog terana na primjerima pjenušavih i ružičastih te mladih i odležanih vina. Radionicu vode renomirani vinari Bujštine, Luciano Visintin Veralda, Gianfranco Kozlović, Marino Markežić Kabola uz moderaciju Nenada Trifunovića, autora Dnevnika vinopije.
cijena: 30,00 kuna
kontakt i rezervacije: vinopija@vinopija.com

17-17:45 h
moderatori: Vito Andrić, Željko Suhadolnik, Ivo Kozarčanin
tem: DODJELA VINSKIH ZVIJEZDICA
ulaz na poziv

18-18:45 h
moderator: Boris Mrgudić
tema: IMPERATOR – tradicija budućnosti
opis: predstavljanje Imperatora 2012.
cijena ulaznice: uz rezervaciju.
kontakt i rezervacije: Boris Mrgudić, bmrgudic@gmail.com


29. studeni 2014

CASINO CLUB (30 mjesta)
12-12:45 h
moderator: Zoran Pejović
tema: Autohtone sorte Dalmacije i Mediterana :
1. Tomas Cusine Auzels 2013 (Španjolska)
2. De Falco Greco di Tufo 2013 (Italija)
3. Gaia Assyrtiko Wild Ferment 2013 (Grčka)
4. Domaine de l'Hortus Blanc 2013 (Francuska)
5. Jako vino doo Stina pošip 2013 (Hrvatska)
...................................................
6. Tomas Cusine Villosel 2012 (Španjolska)
7. Alan Jaume & Fils Domaine Grand Veneur 2012 (Francuska)
8. De Falco Taurasi 2008 (Italija)
9. Domaine de l'Hortus Grand Cuvee Rouge 2011 (Francuska)
10. Jako vino doo Stina Majstor plavac2010 (Hrvatska)
cijena ulaznice: 100,00 kuna
kontakt i rezervacije: Zoran Pejović E zoran@paradox.hr
M +385 99 81 707 11

13-14:45 h
moderator: Tomislav Tuđen
tema:RIEDEL-ČAŠA KOJA ČINI RAZLIKU
ulaz slobodan
kontakt i rezervacije: Tomislav Tuđen, mob +385 98 663 569,
tomislav.tuden@miva.com.hr

15-15:45 h
moderator: Miroslav Plišo
tema: „Grand Cro – Top of the cellar“
ulaz slobodan
kontakt i rezervacije: Marin Rimac, 099 2593 292

16-16:45 h
moderator: Siniša Škaberna, sommelier
tema: "Degrassi predstavlja najbolji Syrah u Istri, zlato sa
Vinistre, i još dvije novosti podruma..."
opis: Predstavit će se vina:
1. Malvazija Bomarchese Selekcija 2013
2. Pinot Noir Contarini 2011
3. Syrah Contarini 2011
kontakt i rezervacije: Siniša Škaberna, sommelier
mob: 099223 7054, sinisa.skaberna@gmail.com

17-17:45 h
moderatori: Ante Bačić i Željko Suhadolnik
tema: "Les vins de Bordeaux en biodynamie"
„Biodinamička vina iz Bordoških vinograda“
opis: Prezentacija biodinamičkih vina iz Bordeaux tj. 5 razlicitih vina/appelacija/terroirs:
1. Closeries des Moussis 2012 aoc Haut-Medoc
2. Chateau Falfas Le Chevalier 2010 aoc Côtes de Bourg
3. Chateau Gombaude-Guillot 2011 aoc Pomerol 3
4. Clos Puy Arnaud 2010 aoc Castillon
5. Clos du Jaugueyron 2010 aoc Margaux
cijena radionice: 50,00 kuna
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

18-18:45 h
moderatori: Manuel Hoefferle + Marin Berovič
tema: Suvremena argentinska i čileanska vina
Opis: U suradnji s poznatim europskim uvoznikom vrhunskih južnoameričkih vina Hoefferle, u slici i čaši biti če predstavljene razlike oboje zemalja i njihov utjecaj na najzanimljivije sorte vina. Predstavit če se vina dviju najboljih vinarija - Casas del Bosque iz hladnih visina Casablance u Čileu i vina izuzetno uspješne butične vinarije Otero- Ramos iz toplijeg područja Argentine.
Ulaz slobodan do popunjena
kontakt i rezervacije: Ivanka Dropuljić 098 48 58 94
ivanka@dropi.hr

 

 

  • #dogadanja
  • #Vino
  • #festival
  • #Zagreb
  • #esplanade
  • #dropuljić
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
"Najsmrtonosnija borbena platforma na svijetu": Zanimljivosti o američkoj grdosiji - USS Gerald R. Fordu koji je uplovio u Hrvatsku
Čudo tehnologije
"Najsmrtonosnija borbena platforma na svijetu": Zanimljivosti o američkoj grdosiji - USS Gerald R. Fordu, koja je uplovila u Hrvatsku
Prečica između oceana: Dan kada su Europljani pronašli zapadni put do začina
Magellanov prolaz
Prečica između oceana: Dan kada su Europljani pronašli zapadni put do bogatstva
Izgleda sjajno i sjajnog je okusa: Recept za jesensku štrudlu od bundeve
Jednostavno
Jesenski zalogaji koji oduševljavaju: Recept za štrudlu od bundeve
U srcu Velebita: Planinska kuća u kojoj se susreću svjetovi i nestaju brige
Velebit Mountain Chalet Stars Peak
U srcu Velebita: Planinska kuća u kojoj se susreću svjetovi i nestaju brige
"Slijedite svoje strasti, nikad nije kasno", poručuje Jacqueline Marovac, vinarka s prestižnom diplomom WSET 4. razine
Jedina u Hrvatskoj
"Slijedite svoje strasti, nikad nije kasno", poručuje Jacqueline Marovac, vinarka s prestižnom diplomom WSET 4. razine
Neodoljivo flafaste: Recept za palačinke od 2 sastojka koje se lako pretvaraju u odličan obrok nakon teretane
Brzinske
Neodoljivo flafaste: Recept za palačinke od 2 sastojka koje se lako pretvaraju u odličan obrok nakon teretane
Titovi bunkeri u kanjonu Velike Paklenice: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Od tajnog do javnog
Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Little paradise house
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
7 neodoljivih jela za koje nećete potrošiti previše truda, a niti vremena u kuhinji
Tjedni jelovnik
7 neodoljivih jela na koja nećete potrošiti previše truda, a ni vremena u kuhinji
Kako upotrebljavati sečuanski papar?
Čistač organizma
Odličan za slana i slatka jela: Začin koji "ubija" loše bakterije u hrani

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Snažna eksplozija i dim: Buknuo ogroman požar u MOL-ovoj rafineriji
POŽAR LOKALIZIRAN
VIDEO Snažna eksplozija i dim: Buknuo ogroman požar u MOL-ovoj rafineriji
Policija najavila nove metode utvrđivanja prometnih prekršaja
Crni niz
Vozači, oprez: Policija uvodi velike novosti u prometu, ovo više nećete moći sakriti
Austrijski medij: "Stanovnici hrvatskog otoka uznemireni zbog desničara povezanih s proustaškom desnicom"
Sukob s mještanima
Austrijski medij: "Stanovnici hrvatskog otoka uznemireni zbog ekstremista povezanih s proustaškom desnicom"
show
Matt LeBlanc snimljen u rijetkom izlasku u javnost
jako se promijenio
Znate li tko je na fotki? Nekad zgodnog glumca danas bi mnogi teško prepoznali
Rebecca Hall pojavila se u haljini koja je zbunila njezine fanove
zbunjujuća haljina!
Je li gola ili samo djeluje tako? Ovo izdanje potaknulo je gomilu reakcija
Sandi Pego oglasio se nakon ozbiljnih prozivki na drustvenim mrezama
''nikad nisam nikog ugrozio''
Jedan od naših najuspješnijih influencera oglasio se nakon ozbiljnih prozivki na društvenim mrežama
zdravlje
BRCA testiranje: Može otkriti rak dojke u ranoj fazi koja se lakše liječi! Evo o kakvom je testiranju riječ, gdje se provodi i koja je cijena
mjesec borbe protiv raka dojke
BRCA testiranje: Može otkriti rak dojke u ranoj fazi koja se lakše liječi! Evo o kakvom je testiranju riječ, gdje se provodi i koja je cijena
Znanstvenici su upravo povezali konzumaciju alkohola s još jednom vrstom raka!
Alarmantni rezultati nove studije
Znanstvenici su upravo povezali konzumaciju alkohola s još jednom vrstom raka!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
Važan korak!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
zabava
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji odlazi na ekspediciju na Antarktiku kako bi dokazao teoriju! Vratio se pognute glave
Potpuni promašaj
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji otišao na Antarktiku kako bi dokazao svoju teoriju! Vratio se pognute glave
Ovaj kviz ne testira samo pamćenje, već i vašu pamet!
Pokažite što znate!
Ovaj kviz ne testira samo pamćenje, već i vašu pamet!
Neoprez u teretani skupo ga stajao, nastao kaos zbog jednog krivog pokreta
Jao...
Neoprez u teretani skupo ga stajao, nastao kaos zbog jednog krivog pokreta
tech
Novo zastrašujuće otkriće geologa: Ovaj dvostruki potres mogao bi uzdrmati čitav sjevernoamerički kontinent
Tragovi u tlu
Novo zastrašujuće otkriće geologa: Ovaj dvostruki potres mogao bi uzdrmati čitav sjevernoamerički kontinent
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
Fokus je na jednoj stvari
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
Otkrivena iznenađujuća uloga COVID-19 mRNK cjepiva u borbi protiv raka
Znanstvenici iznenađeni
Otkrivena iznenađujuća uloga COVID-19 mRNK cjepiva u borbi protiv raka
sport
Deta Hedman odbila nastupiti u četvrtfinalu: "Neću igrati protiv muškarca u ženskom tijelu"
Skandal na turniru
Odbila nastupiti u četvrtfinalu: "Neću igrati protiv muškarca u ženskom tijelu"
Pep Guardiola zabrinuo navijače uoči Lige prvaka: "Ne želim da Kovačić igra"
stišće kočnicu
Pep Guardiola zabrinuo navijače uoči Lige prvaka: "Ne želim da Kovačić igra"
Madžid Šošić doživio tešku ozljedu
AU, OVO JE GADNO
Bosanska zvijezda koju je Gattuso škartirao u Hajduku dočekala grozne vijesti
tv
MasterChef: Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
ZA NAJHRABRIJE
Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
MasterChef: Žiri im to nikako nije mogao oprostiti! Ljutita Renata: "Nije fer!"
STRES TEST
Žiri im to nikako nije mogao oprostiti! Ljutita Renata: "Nije fer!"
U dobru i zlu: Ovo je ponuda kojoj nitko ne može odoljeti - osim njega
U DOBRU I ZLU
U dobru i zlu: Ovo je ponuda kojoj nitko ne može odoljeti - osim njega
putovanja
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Little paradise house
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
7 neodoljivih jela za koje nećete potrošiti previše truda, a niti vremena u kuhinji
Tjedni jelovnik
7 neodoljivih jela na koja nećete potrošiti previše truda, a ni vremena u kuhinji
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
novac
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
LOŠI SPORAZUMI
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
iznad očekivanja
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
Poslodavci uputili apel Vladi, traže odgodu povećanja minimalne plaće: "Polovica tvrtki to ne bi izdržala"
Upozorenje HUP-a
Poslodavci uputili apel Vladi, traže odgodu povećanja minimalne plaće: "Polovica tvrtki to ne bi izdržala"
lifestyle
Kviz o 90-ima
Zabavite se
Ovo je kviz opće kulture: 13 pitanja koja otkrivaju koliko dobro poznajte 90-e
Nizozemka Marjolein Jonker živi u kući od 24 kvadrata
Ima baš sve
Sretan život u maloj kući: Nizozemka ne bi mijenjala svoja 24 kvadrata ni za što, bit će vam jasno zašto
Pletena haljine za jesen i zimu 2025.
Od 18 eura
Topla je, udobna i svima dobro stoji: Pronašli smo 15 modela najpopularnije haljine za jesen i zimu
sve
Deta Hedman odbila nastupiti u četvrtfinalu: "Neću igrati protiv muškarca u ženskom tijelu"
Skandal na turniru
Odbila nastupiti u četvrtfinalu: "Neću igrati protiv muškarca u ženskom tijelu"
Matt LeBlanc snimljen u rijetkom izlasku u javnost
jako se promijenio
Znate li tko je na fotki? Nekad zgodnog glumca danas bi mnogi teško prepoznali
Kviz o 90-ima
Zabavite se
Ovo je kviz opće kulture: 13 pitanja koja otkrivaju koliko dobro poznajte 90-e
Jacqueline Marovac - 5
Jedina u Hrvatskoj

"Slijedite svoje strasti, nikad nije kasno", poručuje Jacqueline Marovac, vinarka s prestižnom diplomom WSET 4. razine

Riječanku Jacqueline Marovac život je rano odveo izvan granica Lijepe Naše, no odlučila se vratiti i u istarskom Gračišću sa suprugom Olivierom Ertzbischoffom njeguje brend Domaine Koquelicot. Za svoja vina dobivaju nagrade, a ona se može pohvaliti i prestižnom diplomom... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Slika nije dostupna Aktualno

    Danas vinska fešta u Esplanadi - 300 najboljih hrvatskih vinara!

  • Slika nije dostupna Aktualno

    Eno-gastro hedonizam na djelu u zagrebačkoj Esplanadi!

  • Jacqueline Marovac - 5 Hrana i piće
    Jedina u Hrvatskoj

    "Slijedite svoje strasti, nikad nije kasno", poručuje Jacqueline Marovac, vinarka s prestižnom diplomom WSET 4. razine

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Želiš li prvi saznati
za povoljne aviokarte

Pripremi putovnicu
i prijavi se na naš newsletter
jer uskoro polijećemo ;)

Please don't insert text in the box below!
close