Samo 800 najbržih dobit će priliku da uđe u internacionalnu obitelj Le Dîner en Blanc, koja broji više od 100 tisuća članova diljem svijeta. Najpoznatije druženje u bijelom u Hrvatsku stiže 20. svibnja 2017. godine na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija, koja će ostati tajna sve do samog početka večere."Prodaja ulaznica je krenula pa molimo sve one koji su se registrirali da provjere svoj mail i potraže svoju pozivnicu, jer im ona omogućuje kupnju i mjesto na prvom izdanju večere Le Dîner en Blanc. Naša je preporuka da ih osigurate što prije zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta. Ukoliko to niste učinili do sad, registirajte se na našu službenu stranicu jer je to jedini način da dobijete pozivnicu za ovo jedinstveno događanje", izjavila je Tihana Barišić, domaćica zagrebačkog piknika u bijelom.

> Tajna večera u Zagrebu za koju svi žele pozivnicu

Organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, na službenoj stranici može se unajmiti i potrebna oprema po cijeni od 300 kuna. Broj setova namještaja, kao i košara s hranom, je ograničen.

Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina te vode Janu i Jamnicu.

> Eksluzivni Le Dîner en Blanc u svibnju u hrvatskoj metropoli

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ukoliko se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju