Plitvička jezera su najposjećenija kontinentalna destinacija u Hrvatskoj koju tijekom godine obiđe više od milijun turista. Upravo zato izrađena je mobilna aplikacija koja putnicima omogućuje lakši boravak.

Aplikacija Plitvička jezera je prilagođena za četiri najveća segmenta mobilnog tržišta, a to su korisnici iOS (iPhone i iPad) te Android (mobile i tablet) operativnih sustava Aplikacija s pristupačnim korisničkim sučeljem namijenjena je svim posjetiteljima jer nudi sadržaj na hrvatskom, engleskom, francuskom, talijanskom i njemačkom jeziku. 

Tu je i pregled svih lokacija, ruta i ostalih zanimljivosti Nacionalnog parka i okolice - sve što je posjetitelju potrebno da se na jednostavan, suvremeni i brz način upozna sa ponudom. Tu su naravno i sve servisne informacije koje su gostu potrebne u dolasku, odlasku i boravku na širem području Nacionalnog parka.

U izradi mobilne aplikacije koja je trajala čak godinu dana sudjelovale su zajedničkim snagama Turistička zajednica Općine Rakovica, Turistička zajednica Općine Plitvička jezera i Nacionalni park Plitvička jezera, u suradnji s tvrtkom Plava tvornica iz Virovitice.

'Svi dijelimo stav da se radi o interesu naših gostiju te da će ovakva suradnja biti itekako korisna za njihov što ugodniji boravak, a s druge strane za naše objekte pripremili smo naljepnice sa QR kodovima, koje omogućavaju gostima da u jednom kliku imaju destinaciju na dlanu,' pojasnila je Mira Špoljarić, direktoricaTurističke zajednice Općine Rakovica.

Aplikacija je ažurirana na dnevnoj bazi te omogućuje posjetiteljima da upoznaju ovu prekrasnu destinaciju na lak i zabavan način, a pruža sve informacije vezane uz bogatu ponudu atrakcija, smještajnih objekata, ideje za aktivan odmor te ostale važne informacije.

Tu su i prekrasne fotografije Nacionalnog parka i okolice, kontakt podaci za ambulante, ljekarne, policiju, banke, pošte, mjenjačnice, turističke agencije, benzinske postaje i ostale korisne ustanove te naravno pretraga po nazivu lokacija i ruta.

Aplikacija je prilagođena za četiri najveća segmenta mobilnog tržišta, a to su korisnici iOS (iPhone i iPad) te Android (mobile i tablet) operativnih sustava.

Možete ju preuzeti na sljedećim linkovima:
Aplikacija za iOS
Aplikacija za Android

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju