Nakon niza uspješnih kampanja, krajem 2018. ovaj globalno poznati brend kave izbacio je tri zabavne reklame u kojima je protagonist američki glumac George Clooney, koji se našao u ulozi viteza.

Kampanja ''What else?'' (Što drugo?) podijeljena je u tri dijela - "Potraga", "Stvarno, George?" i "Naša potraga", a uz bok glumca stoji i Natalie Dormer, popularna glumica koju će fanovi "Igre prijestolja" prepoznati čim uđe u kadar.

U reklami vidimo viteza u srednjovjekovnom oklopu koji neočekivano i na opće zaprepaštenje svih prisutnih, probija projekcijsko platno u moderni svijet i kreće u Nespresso butik u potrazi za svojom omiljenom kavom.

No koju točno kavu pije George?

Nespresso Nespresso (Foto: NovaStudio)

Trepnete li za vrijeme reklame, najvjerojatnije nećete primjetiti kako se radi o Volutto kapsuli. Lagane i velikodušne arome Arabica iz Brazila i Kolumbije daju profinjenu harmoniju ovom neodoljivom napitku - espressu. U Volluto kapsuli se nalaze nježne, slatke, biskvitne i voćne kiselosti koje će vas zadiviti na prvi gutljaj. Baš, kao i Georgea! 

No imate li drukčije afinitete, a kavu volite jaku i intenzivnu, preporučujemo vam neke od ove tri kave – Ristretto, Arpeggio ili Roma, koje Hrvati najčešće biraju.

Sve što je potrebno za ovu kavu jest staviti kapsulu, koja u sebi drži oko 5 do 5,5 grama vrhunske kave, u predviđeno mjesto u aparatu Lattissima One, postaviti šalicu na označeno područje i stisnuti magični gumb koji će vam, nakon što se voda zagrije na 60 stupnjeva, isporučiti izuzetnu kavu u samo petnaestak sekundi.

Nespresso Kava Nespresso Kava (Foto: NovaStudio)

Sudeći po našem starom znancu, baristu Denisu Alijagiću iz Nespresso dućana, Hrvati ne vole citrusne kave, već one koje su jake i gorke. No mnogi u svojoj kavi uživaju i u nešto laganijem obliku s mlijekom.

Ako ste obožavatelj upravo takve kave, kao idealan dodatak Nespresso aparatu svakako isprobajte Aeroccino 4 aparat ako želite skuhano, fino i kremasto mlijeko kao ono što inače pijete u kafiću.

Sam postupak mrvicu je duži nego kada pijete čisti Nespresso.

Nespresso Kava Nespresso Kava (Foto: NovaStudio)

Ukusnu mliječnu emulziju pripremite pritiskom gumba na Aeroccino4 koji će vam napraviti finu kremu u hladnom ili toplom obliku. Nakon što ste istu natočili u šalicu, postavite ju na označeno područje u Nespresso aparat Lattissima One, stavite kapsulu po vašem izboru i ponovite postupak za Nespresso.

Naš savjet je da za cafe latte ili bijelu kavu birate kapsule višeg intenziteta, kako se kroz količinu dodanog mlijeka ne izgubi tijelo i gorčina same kave.

Kavu poslužite uz ukusne kekse, koje također možete naći u boutique dućanu čiji okusi će sigurno osvojiti vaše nepce, ali i izvrsno će se stopiti s omiljenim napitkom.

Više informacija o proizvodima i novostima potražite na službenim stranicama.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju