Dragi Punkuferaši, znamo da ste pravi hedonisti, od glave do pete, ali kako bi vas još potakli na opuštanje, guštanje i uživanje u životu pozivamo vas da sudjelujete u Instagram izazovu i pokažete nam što za vas znači pravi odmor. Troje najkreativnijih čitatelja očekuje vikend u Termama Sveti Martin, ručak ili večera za dvije osobe u Healthy Dining Restoranu Le Batat te dvije karte za cjelodnevno uživanje u bazenima Termi Sveti Martin.

 

A photo posted by @punkuferhr on


Kako do vikenda za dvoje u Termama?

Sve što trebate napraviti je fotografirati ono što za vas predstavlja pravi odmor, npr. putovanje, večernji izlazak, uživanje u prirodi, sportske aktivnost, dobra hrana, samo nebo je granica te fotografiju objaviti na vašem Instagram profilu uz hashtag #praviodmor i označiti @termesvetimartin i @punkuferhr te i dalje uživati u životu do kraja izazova kada ćemo objaviti pobjednike.

Izazov traje od 1. do 21. veljače nakon čega ćemo objaviti imena autora tri najbolje fotografije (23.veljače).

 

A photo posted by @punkuferhr on


Terme Sveti Martin smještene su u srcu Međimurja, nadomak slikopisnih brežuljaka i netaknute prirode koja oduševljava.  Okružene netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji obiteljski odmor, wellness opuštanje, poslovna putovanja te aktivni i rekreativni odmor. Uz terme, spa, wellness, brojne biciklističke staze, golf te vrhunsku gastronomiju, cijelo područje oko Termi nudi sve ono što vam treba za pravi odmor. Više o Termama Sveti Martin pročitajte ovdje


 

 

A photo posted by @punkuferhr on

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju