Već znate da se iz ove regije na samom sjeveru Hrvatske uvijek vraćamo punih trbuha, ali i puni dojmova o raznovrsnoj gastronomskoj ponudi i prekrasnoj prirodi. Ovoga puta odlučili smo Međimurje istražiti quadovima i usput nešto malo više saznati o njima. 

Terme Sveti Martin, polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, u svojoj ponudi imaju tri vrste izleta, od onih nešto laganijih, do onih baš avanturističkih i off road. Ako nikada niste bili, ovakva će vas vožnja oduševiti, a prije nego što se odlučite za takvo što, evo nekoliko zanimljivih činjenica o quadovima: 

1. Prvi quad napravljen je 1983. godine.

2. Sigurniji i stabilniji od motora, quad pruža jedinstven osjećaj off road vožnje.

3. Mogu ga voziti i oni koji nemaju nikakva iskustva u vožnji takvih vozila.

4. Najveća brzina postignuta na quadu je 315 km/h. Najveća brzina koju postižu quadovi u ovom videu je 65 km/h.

5. Adrenalinska vožnja u Međimurju pruža vam doživljaj na asfaltu, makadamu i u šumi, u svim vremenskim uvjetima. Redakcija Punkufera okušala se baš u njoj! U našem videu pogledajte kako izgleda vožnja quadovima na svim terenima. 

Želite li se okušati u adrenalinskoj vožnji kroz prekrasno Međimurje, svoje izlete, od ruta za početnike ili one malo zahtjevnije, možete rezervirati u Termama Sveti Martin

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju