Tražite li inspiraciju za proljetni odmor, istražite 3 ponude koje smo izvukli s portala Crno jaje, a koje će vas razmaziti na vašem možda zadnjem godišnjem odmoru prije ljeta.

Morenia all inclusive Resort 4* Makarska

Ako vam Makarska Rivijera još nije na radaru kao destinacija za proljetni ili ljetni odmor, postoji mnogo razloga zašto bi se ovaj gradić s juga i njegova okolica trebao pomaknuti na prvo mjesto vaše liste destinacija koje u Hrvatskoj morate posjetiti. Bijele šljunčane plaže koje zapljuskuje bistro plavo Jadransko more uveseljavat će ljubitelje sunca danima, dok se svim avanturistima na raspolaganje stavljaju veličanstveni vrhovi planine Biokovo.

Mi smo za vas otkrili ponudu na Crnom jaju koja uključuje smještaj, uslugu All Inclusive za cijelu obitelj (2 odrasle osobe i dvoje djece) i to sve već od 1.679 kuna. Morenia All Inclusive Resort nalazi se u malom primorskom mjestu Podaca, udaljena 35 kilometara od Makarske i jedini je obiteljski resort na Makarskoj rivijeri. Osim All inclusive usluge, očekuju vas vodene radosti u grijanim vanjskim bazenima i zabava uz prigodne animacijske programe za Uskrs i Praznik rada! Više o ponudi istražite ovdje.

Uskrs na Korčuli u hotelu Korkyra 4*

Korčula je jedan od najljepših hrvatskih otoka, a svoju popularnost s ljetnih mjeseci polako, ali sigurno širi i na ostale sezone u godini. Upoznajte Hotel Korkyra 4* koji se nalazi u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke te u neposrednoj blizini novootvorene marine Korkyra. Već je dugi niz godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Jeste li kušali hrvatske specijalitete? Ako niste, trebali biste to uključiti u vaš odmor. U mnogim restoranima na otoku možete naći raznolika jela, kao rezultat kontakta koje je ovo područje imalo s mnogim zemljama i raznolikim sastojcima. Upravo takva jela očekuju vas i u hotelskom restoranu, a uz restoran, u ponudi hotela je i Fitness centar. Trenutno aktualna ponuda na portalu Crno jaje donosi vam dva ili tri noćenja već za 1.499 kuna za dvije osobe, a uključuje smještaj te uslugu polupansiona. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je idealna za odmor. Istražite ponudu ovdje.

Uskršnje kampiranje u Camping Village Šimuni

Na južnom dijelu otoka Paga nalazi se Camping Village Šimuni. Okružen mirisnim borovima, ovo je uistinu opuštajuće mjesto za boravak, a idealno je za obiteljski odmor. Prepun sportskih aktivnosti za uživanje, tu je i kompletan zabavni program koji će zaokupiti vaše mališane. Pejzaž je nešto od čega vam se čeljust spusti, a vi ćete u tome uživati ujutro, podne i navečer. Naravno, tu su i plaže koje se protežu cijelim rubom kampa. Dvije plaže su također prilagođene psima, tako da možete dovesti svoje krznene bebe! Iako je još rano za kupanje u moru, sigurni smo da i proljetno odmaranje na plaži ima svoje prednosti. Uskršnja ponuda na Crnom Jaju uključuje 3 noćenja u mobilnim kućicama s doručkom i tradicionalnim uskršnjim doručkom u nedjelju u restoranu Mali Raj za četiri osobe i samo 1854 kn! Istražite ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju