Slovenija, biser srednje Europe, ističe se po svojim prirodnim ljepotama i bogatom wellness ponudom. Za putnike koji žele spojiti opuštanje, aktivnosti na otvorenom i raznovrsnu ponudu spa centara, Slovenija nudi nekoliko primamljivih wellness ponuda koje su dostupne za rezervaciju putem portala Crno Jaje. U ovom članku predstavit ćemo vam četiri nevjerojatne wellness ponude koje će vam pomoći da se osjećate odlično.

1. Odmor i zabava u Čatežu

Istražite nevjerojatnu ponudu za obitelji i prijatelje koji žele uživati u odmoru i zabavi u Čatežu. Već od 149 eura, dobit ćete 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici Mediteran, smještenoj u kampu Terme Čatež. Ova ponuda vrijedi za do 6 osoba i uključuje neograničen pristup bazenima Termalne rivijere Termi Čatež.

Mobilne kućice Mediteran su nedavno uređene i smještene su uz vanjske bazene, a sve zabavne aktivnosti Termi udaljene su samo nekoliko minuta pješačenja. Termalna rivijera Termi Čatež nudi raznovrsne atrakcije za sve uzraste, uključujući bazene s valovima i gusarski otok za najmlađe. Ova ponuda omogućuje vam da uživate u vodenom raju i opustite se u termalnoj vodi.

2. Wellness odmor u Atlantida Boutique Hotelu 5* u Rogaškoj Slatini

Ako tražite luksuzan wellness odmor, Atlantida Boutique Hotel 5* u Rogaškoj Slatini nudi savršenu ponudu. Za 353 eura, dobit ćete 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe.

Ovaj hotel nazvan je po legendarnom otoku Atlantidi, a nudi bogatu ponudu wellness usluga, fitnesa i sauna. Hotel kombinira povijest s modernim luksuzom i pruža gostima osjećaj da su ušli u čarobni svijet energije i relaksacije. Ovdje možete otkriti svoju vlastitu verziju Atlantide i prepustiti se vrhunskom iskustvu.

3. Wellness & SPA odmor u Grand Hotelu Donat Superior 4* u Rogaškoj

Grand Hotel Donat Superior 4* smješten je u srcu Rogaške Slatine, poznate po ljekovitoj mineralnoj vodi Donat, bogatoj magnezijem. Za cijenu već od 276 eura, dobit ćete 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe.

Ponuda uključuje pristup svijetu sauna, unutarnjim i vanjskim bazenima te fitnes centru. Ovaj luksuzni hotel nudi opuštanje i revitalizaciju tijela uz blagodati ljekovite vode.

4. Čaroban odmor na obali Bledskog jezera

Za one koji žele kombinirati wellness s predivnom prirodom, ponuda za odmor na obali Bledskog jezera idealna je opcija. Počevši od 174 eura, možete rezervirati jedno noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Park 4*.

Ponuda uključuje panoramski termalni bazen s prekrasnim pogledom na Bledski dvorac i popust na saune. Hotela Park usmjeren je na naglašavanje prirodnih ljepota, Bledskog jezera i izvora termalne vode. Gosti će imati priliku opustiti se u termalnom bazenu na krovu hotela s prekrasnim pogledom na jezero i dvorac.

Neovisno o vašim željama i potrebama, Slovenija nudi širok izbor wellness ponuda koje će zadovoljiti i najzahtjevnije putnike. Rezervacija putem portala Crno Jaje omogućuje vam pristup tim nevjerojatnim ponudama i priliku da se prepustite opuštajućem wellness iskustvu u predivnom okruženju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju